Circustent huren

Circustent huren? Huur een circustent voor uw volgende evenement. Circustenten zijn veelzijdig inzetbaar, niet alleen voor circusvoorstellingen, maar ook voor festivals, beurzen, bruiloften en meer. Bij ons huurt u zowel kleine als grote circustenten, zodat er altijd een geschikte optie is voor uw evenement. Behoefte aan advies voor het maken van uw keuze bij het huren van de juiste circustent? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Circustent huren voor uw volgende evenement

Op zoek naar dé ultieme ‘eyecatcher’ voor uw volgende evenement? Overweeg dan het huren van een circustent. Bij Backstage Kitty Hagen kunt u eenvoudig een circustent boeken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen en u optimaal adviseren. Of u nu een kleine circustent zoekt voor bijvoorbeeld een bruiloft, of eerder een grote circustent voor honderden bezoekers, wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes voor uw evenement.

Circustent huren
Circustent huren op locatie

Welke circustent wilt u huren?

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij het huren van een circustent? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment circustenten, waardoor er vrijwel altijd een passende optie beschikbaar is. Zodra u een circustent bij ons huurt denken wij graag met u mee om uw evenement compleet te maken. Daarnaast hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Ons ervaren team zet de circustenten op locatie voor u op en breekt ze na afloop weer af. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met de invulling van uw evenement.

Gemakkelijk een circustent huren? Bekijk ons aanbod!

Circustent Luna (10 meter)

Wilt u een kleine circustent huren? Dan is wellicht onze circustent Luna voor u geschikt.

Specificaties

Afmeting 10 meter doorsnee, 1 midden mast, zijkanten 3 meter hoog, nokhoogte 6 meter. Totale afmeting incl. afspanning 13×13 meter oppervlakte. Dak rood/wit gestreept zowel binnen als buiten. Zijwanden/rondzeilen wit met rode afwerking, binnen rood. Tent is niet licht doorlatend. Circus Theatertekst aan de buitenkant is blauw.

Inrichting en capaciteit 

Met podium of artiesteningang, met klapstoeltjes of tribune. Als Circusinrichting of Theater inrichting met goud rode stoeltjes en tafeltjes. Inclusief licht en geluid. Geschikt voor circa 50 tot 150 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

circustent luna
Circustent-Luna-Back-Stage-Kitty-Hagen

Pagode Piccolo (10 meter)

Specificaties

Afmeting 10 meter, de tent is 6 hoekig. Van hoek naar hoek 8,64 meter. De zijwanden zijn 2.50 hoog. De nokhoogte is 7 meter met een zelfdragende constructie. Dus geen midden mast. Totale afmeting incl. afspanning 12×14 meter oppervlakte. Dak blauw/wit gestreept, de zijwanden/rondzeilen zijn wit met blauwe afwerking. De tent is aan de binnenzijde blauw en is niet licht doorlatend.

Inrichting en capaciteit 

Met artiesteningang, licht en geluid, pistekleed en tribune geschikt voor 150 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Circustent klein 10 meter
Kleine circustent huren

Circustent Fantâsia (16 meter)

Wil u een grotere circustent huren waar u meer bezoekers in kwijt kunt? Dan is het huren van de circustent Fantâsia wellicht een goede keuze.

Specificaties

Afmeting 16 meter doorsnee, 2 master, zijkanten 2.50 meter hoog, nokhoogte 7 meter. Totale afmeting incl. afspanning 24×26 meter incl. frontluifel. Buitenzijde rood en geel, binnenzijde blauw. Tent is niet licht doorlatend.

Inrichting en capaciteit 

Circus inrichting compleet met licht en geluid, artiesteningang, piste pistekleed, tribunes en logestoelen rondom de piste. Geschikt voor 350 personen. Theater inrichting met kleine ingedekte tafels en goud rode stoeltjes. Aangevuld met statafels en hoge krukken. Geschikt t/m 150 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Circustent fantasia huren
Inrichting circustent

Circustent Bubbels (19 x 13,5 meter)

Specificaties

Afmeting 19 x 13,5 meter, 2 master met stormpalen, zijkanten 2.50 meter hoog, nokhoogte 7 meter. Totale afmeting incl. afspanning 27x 18 meter. Buitenzijde blauw, lichtblauw, met gele stippen, dak rood/blauw, binnenzijde donkerblauw. Tent is niet licht doorlatend.

Inrichting en capaciteit 

Met artiesteningang, licht en geluid, pistekleed en tribune geschikt voor 400 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Circustent Bubbels huren
Circustent bubbels inrichting

Circustent Sunny (18 en 22 meter)

Wilt u een grote circustent huren voor uw evenement? (zoals bijvoorbeeld een festival) Dan is Circustent Sunny wellicht een geschikte optie.

Specificaties

Afmeting 18 meter doorsnee, 2 master, zijkanten 2.50 meter hoog, nokhoogte 7.50 meter,
totale afmeting incl. afspanning 28 x 28 meter oppervlakte.Tent rood met witte accenten. Binnenzijde blauw, niet licht doorlatend.

Afmeting 22 meter doorsnee, 2 master, zijkanten 3.00 meter hoog, nokhoogte 10 meter, totale afmeting incl. afspanning 32 x 32 meter oppervlakte. Tent rood met witte accenten. Binnenzijde blauw, niet licht doorlatend.

Inrichting en capaciteit 

Met artiesteningang, licht en geluid, pistekleed en tribune is de tent van 18 meter geschikt voor circa 450 personen en de circustent van 22 meter voor 600

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Circustent 18 meter
Circustent 22 meter

Circustent Bleu Dream (22 x 24 meter)

Specificaties

Afmeting 22 x 24 meter, 2 master met stormpalen, zijkanten 2.50 meter hoog, nokhoogte 8 meter. Totale afmeting incl. afspanning 32 x 30 meter. Buitenzijde blauw, binnenzijde donkerblauw. Tent is niet licht doorlatend.

Inrichting en capaciteit 

Circus inrichting compleet met licht en geluid, artiesteningang, piste pistekleed,
logebakken met logestoelen en tribunes geschikt voor 450 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Grote circustent verhuur
Circustent groot formaat huren

Referenties

Backstage Kitty Hagen Circus Events
Sinds 1992 actief in de entertainment branche.

Enkele tevreden opdrachtgevers:
Leaseplan Corporation, Bam, ABNAMRO, Coberco, Euretco, Lion Club, Algist
Bruggeman, Oram, Rabobank, KPMG, Katoennatje, Essent, Shopex, 3FormBV,
Johma Salades, Vredestein, Mercedes, Senter, Rabobank, Explorama, ING,
KPN, Cap Gemini, Vopak,
Ondernemers- en winkeliersverenigingen, Stichtingen, Instellingen en
Zorgcentrums, Privé feesten, Sociëteiten, Scholen en diverse ministeries,
Lady’s Day, Lion club en diverse tafelrondes.

Festivals:
Zwarte Cross, Manana Manana, Reurpop, Promised Land,
Madness Festival, Confetti Festival, Oldtimer Festival Beetsterzwaag
Heamiel Festival, Gay Pride, Italië Smaak & Stijl event Haarzuilens,
Maliebaan Festival, Sonsbeek Avenue.
Vele tv-optredens op zowel de regionale en Nederlandse publieke omroep als
de commerciële zenders.
Medewerking aan diverse Films zowel in Nederland als ook Duitsland en
België.

Huren circustent

Kosten voor het huren van een circustent

Naast al deze circustenten hebben we nog veel meer opties. Dus staat jouw perfecte tent er niet tussen? Bij ons kunt u nog veel meer circustenten huren.

 

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een circustent? Elke situatie is uniek en de mogelijkheden zijn oneindig. Overweegt u alleen een circustent te huren, of wilt u de totale sfeerbeleving met onder andere circuspiste, decoratie, artiesten en meer? Voor een exacte prijsopgave verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij u het beste helpen bij het maken van uw beslissing voor het huren van een grote of kleine circustent op uw volgende evenement.

Offerte aanvragen voor het huren van een circustent

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een circustent of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in met uw wensen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naast het huren van een circustent, bent u wellicht ook geïnteresseerd in circusartiesten of wilt u de volledige organisatie van uw evenement uit handen geven. Met tientallen jaren ervaring heeft Backstage Kitty Hagen de kennis en ervaring om van uw evenement een groot succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

  Veelgestelde vragen

  Dit zijn onze meest gestelde vragen (FAQ) bij het huren van een circustent. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Hoe kan ik een circustent huren?

  Circustent huren? Bekijk dan rustig ons diverse aanbod van circustenten die u kunt huren. Zodra u een keuze heeft gemaakt kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Zodra de offerte door u is goed gekeurd plannen wij een afspraak wanneer de tent opgebouwd en weer afgebouwd wordt door onze experts.

  Hoeveel kost het huren van een circustent

  De kosten voor het huren van een circustent is afhankelijk van diverse factoren. Daarom vragen wij u altijd contact op te nemen zodat wij een passende offerte op maat kunnen afstemmen. Benieuwd wat een circustent huren kost? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Kan ik ook bij jullie een kleine circustent huren?

  Kleine circustent huren? Naast onze grote circustenten verhuren wij ook kleine circustent vanaf 10 meter. Deze tenten zijn erg geschikt voor kleinere evenementen, beurzen, bruiloften en nog veel meer. Benieuwd naar ons aanbod van kleine circustenten? Bekijk dan onze circustent Luna en Pagode Piccolo.

  Pagode Piccolo

  Kan ik een 16 meter circustent huren?

  Wij verhuren diverse circustenten waaronder een circustent met een afmeting van 16 meter. Daarnaast verhuren wij kleine circustenten en grote circustent voor grote evenementen. Bekijk ons aanbod aan circustenten. Staat de circustent die past bij uw wensen er niet tussen? Naast de circustenten op onze website verhuren wij nog meer circustenten zodat er altijd een passende bij zit voor u.

  Wat kan ik verder bij jullie huren?

  Naast het huren van circustenten kunt u bij ons terecht voor alles om uw evenement compleet te maken. Zo kunt u bij ons circustenten huren met decoratie, tribune en artiesten. Wilt u liever uw hele evenement aan ons uitbesteden? Met jaren ervaring weten wij van uw evenement een groot succes te maken.