Circus huren

Een volledig circus huren? Stel je voor: de geur van vers gebrande popcorn hangt in de lucht en de kleurrijke vlaggen wapperen in de wind. Terwijl je gasten vol verwachting binnenkomen, worden ze verwelkomd door acrobaten, steltenlopers en clowns die de sfeer direct magisch maken. Bij Backstage Kitty hagen is dit allemaal mogelijk! Bij ons kunt u niet alleen circustenten huren, maar ook een volledig circus inclusief decoratie, inrichting en circusartiesten. Of u nu een groots evenement plant of een intieme feestelijke gelegenheid, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw evenement onvergetelijk te maken. Zodra u een volledig circus bij ons huurt bent u direct klaar en kunt u zich focussen op het belangrijkste: een perfect geregeld evenement in circussfeer.

Een volledig circus huren

Een volledig circus huren is meer dan alleen het opzetten van een tent; het is het creëren van een totaalbeleving die uw gasten nog lang bij zal blijven. Het huren van een compleet circus biedt u de mogelijkheid om uw gasten een unieke en spectaculaire ervaring te bieden. Van de indrukwekkende circustenten tot de sfeervolle decoraties en spectaculaire artiesten, wij zorgen ervoor dat elke hoek van uw evenement ademt en bruist van de circussfeer. Denk aan een indrukwekkende circustent als middelpunt van uw evenement, omringd door authentieke circusdecoraties en inrichtingen die uw locatie transformeren in een magische wereld.

Zorginstellingen

Bekijk ons aanbod!

Circustent huren klein

Circustent huren

Onze circustenten vormen het hart van uw evenement. Of u nu kiest voor de intieme sfeer met een kleine circustent, zoals de Luna-tent of de imposante uitstraling van de Fantâsia (zie foto) elke tent biedt een unieke beleving voor uw gelegenheid.

De tenten zijn los te huren maar ook compleet ingericht met comfortabele tribunes, sfeervolle verlichting en professioneel geluid, zodat uw gasten zich volledig kunnen onderdompelen in de ervaring.

Bekijk hier meer informatie over het huren van een circustent.

Betoverende decoratie en Inrichting

Maak uw evenement compleet met onze uitgebreide collectie circusdecoraties en -inrichtingen. Van artistieke ingangen en tribunes tot volledige circusgevels en sfeervolle entreepoorten, wij bieden alles om uw locatie te transformeren tot een betoverende circuswereld. Denk aan rode fluwelen gordijnen, kleurrijke façades en authentieke circusrekwisieten die een onvergetelijke ambiance creëren.

Bekijk hier meer informatie over onze circus decoratie en inrichtingen

011.-Circusdecoratie-Back-Stage-Kitty-hagen-1-e1580204730831
knife throwing act

Circusartiesten huren

De kers op de taart van uw circuservaring zijn natuurlijk de artiesten. Onze circusacts en loopacts variëren van adembenemende acrobaten en lenige steltenlopers tot komische clowns en interactief theater. Elke act is zorgvuldig gekozen om uw gasten te vermaken en te verrassen, waardoor uw evenement gegarandeerd een succes wordt.

Bekijk hier meer informatie over het huren van circusartiesten

Referenties

Backstage Kitty Hagen Circus Events
Sinds 1992 actief in de entertainment branche.

Enkele tevreden opdrachtgevers:
Leaseplan Corporation, Bam, ABNAMRO, Coberco, Euretco, Lion Club, Algist
Bruggeman, Oram, Rabobank, KPMG, Katoennatje, Essent, Shopex, 3FormBV,
Johma Salades, Vredestein, Mercedes, Senter, Rabobank, Explorama, ING,
KPN, Cap Gemini, Vopak,
Ondernemers- en winkeliersverenigingen, Stichtingen, Instellingen en
Zorgcentrums, Privé feesten, Sociëteiten, Scholen en diverse ministeries,
Lady’s Day, Lion club en diverse tafelrondes.

Festivals:
Zwarte Cross, Manana Manana, Reurpop, Promised Land,
Madness Festival, Confetti Festival, Oldtimer Festival Beetsterzwaag
Heamiel Festival, Gay Pride, Italië Smaak & Stijl event Haarzuilens,
Maliebaan Festival, Sonsbeek Avenue.
Vele tv-optredens op zowel de regionale en Nederlandse publieke omroep als
de commerciële zenders.
Medewerking aan diverse Films zowel in Nederland als ook Duitsland en
België.

Volledige organisatie van uw evenement

Naast het huren van materiaal en artiesten, kunt u ook de volledige organisatie van uw evenement aan ons overlaten. Met tientallen jaren ervaring in de circus- en evenementenbranche weten wij precies hoe we van uw evenement een groot succes kunnen maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Circus Fantâsia on tour

Offerte aanvragen

    Offerte aanvragen voor het huren van een circustent

    Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van een volledig circus, inclusief tent, decoratie, inrichting en artiesten? Vul ons contactformulier in en wij zullen snel contact met u opnemen om uw wensen en ideeën te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement een betoverende ervaring wordt die niemand ooit zal vergeten.