Circus decoratie huren

Wilt u uw evenement de perfecte finishing touch geven? Wij hebben alle benodigdheden in huis om op elk evenement het authentieke circusgevoel te creëren. Denk hierbij aan indrukwekkende banners, decoraties met afbeeldingen van klassieke circusposters, levendige circustafereeltjes met bijpassende kostuums, een scala aan circusrekwisieten en zelfs sfeervolle circuswoonwagens.

Benieuwd naar alle mogelijkheden ?Lees dan snel verder en ontdek hoe wij uw evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring vol magie en spektakel!

Circusbanners (190 x 310)

Wilt u uw evenement voorzien van een authentieke circussfeer en bent u op zoek naar prachtige circusdecoratie die gegarandeerd de aandacht trekt? Ontdek dan onze adembenemende circusbanners!

Meer informatie:

Onze circusbanners zijn niet zomaar banners; ze zijn ware kunstwerken die een nostalgische sfeer uitstralen. Met een indrukwekkende afmeting van 1.90 meter breed en 3.10 meter hoog, tonen deze banners nostalgische beelden en foto’s van het circus. Ze zijn speciaal ontworpen als decoratie voor bijvoorbeeld een circusthemafeest en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De circusbanners zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal, waardoor ze niet alleen indrukwekkend zijn om te zien, maar ook enorm stevig zijn. Ze kunnen zelfs de wisselende weersomstandigheden doorstaan, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in alle seizoenen, inclusief de winter.

Specificaties:

 • Afmetingen: 1.90m breed x 3.10m hoog
 • Nostalgische beelden / foto’s van het circus
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
 • Zeer stevig en weerbestendig

Prijs:

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Tip:

Voeg een extra dosis charme toe aan uw evenement door deze prachtige circusbanners te combineren met andere circusdecoraties, zoals artiesteningangen, piste(bakken) en nostalgische kassa’s. Samen zorgen ze voor een betoverende circussfeer die uw gasten nog lang zullen bijblijven.

01. Banners Theatro Cirque
circus banners te huur

Decoratie doeken en aankondigingsborden

Wilt u uw evenement voorzien van een betoverende circussfeer die de gasten direct in de magische wereld van het circus trekt? Ontdek onze prachtige collectie decoratiedoeken en aankondigingsborden!

Meer informatie:

Onze decoratiedoeken en aankondigingsborden zijn ontworpen om elke ruimte te transformeren en een onvergetelijke indruk achter te laten. De decoratiedoeken zijn voorzien van kleurrijke afbeeldingen van kermisrariteiten, terwijl de aankondigingsborden handig zijn voor het verstrekken van belangrijke informatie over uw evenement. Beide zijn ideaal voor het creëren van een authentieke circussfeer, zowel binnen als buiten.

Specificaties:

 • Decoratiedoeken: Kleurrijke afbeeldingen van kermisrariteiten
 • Aankondigingsborden: Ruimte voor belangrijke informatie zoals naam, aanvangstijd, duur en prijs van voorstellingen
 • Eenvoudig op te hangen aan muren, plafonds of andere geschikte oppervlakken
 • Gemakkelijk te beschrijven met krijt

Prijs:

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Tip:

Combineer onze decoratiedoeken en aankondigingsborden met andere circusdecoraties zoals circusbanners, artiesteningangen en piste(bakken) om een onvergetelijke circussfeer te creëren die uw gasten nog lang zullen bijblijven.

krijtbord entree
circus te huur

Circus entree

Wilt u uw evenement een spectaculaire entree geven en de gasten direct onderdompelen in de betoverende wereld van het circus? Ontdek dan onze indrukwekkende Entree façade en entree van 17 meter lang!

Meer informatie:

Onze Entree façade is een waar pronkstuk van 17 meter lang, met lampenbogen op houten balusters en circushekken aan weerszijden. Deze imposante entree creëert direct een nostalgische circussfeer en vormt een prachtige welkomstgroet voor uw gasten. De entree zelf strekt zich uit over 17 meter, met een centrale poort van 4 meter breed waar u zelfs uw eigen naambord kunt laten hangen. Aan beide zijden van de poort bevinden zich 3 elegante lampenbogen, die perfect kunnen worden aangevuld met onze Carnivale rariteiten banners.

Specificaties:

 • Lampenbogen op houten balusters en circushekken aan weerszijden
 • Entree van 17 meter lang
  • Middenpoort van 4 meter breed waar een eigen naambord ingehangen kan worden
  • Aan weerszijden 3 lampenbogen die voorzien kunnen worden van Carnivale rariteiten banners

Prijs:

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Tip:

Deze entree is perfect voor kleine en middelgrote evenementen zoals festivals, bedrijfsfeesten, maar ook bruiloften.

Circus decoratie en inrichting huren
Circus by Night

Woonwagens

Wilt u uw evenement voorzien van een vleugje nostalgie en de charmante sfeer van het circus oproepen? Ontdek dan onze prachtige circuswoonwagens, die perfect zijn als decoratie voor uw evenement!

Meer informatie:

Onze nostalgische woonwagens voegen een uniek en authentiek element toe aan uw evenement. Met een lengte van 4.5 meter en een houten woonwagen van 5 meter, bieden ze voldoende ruimte voor diverse toepassingen. Aan beide zijden van de woonwagens bevinden zich verkoopluiken, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik als kassa, verkoopwagen, informatiepunt, bar of zelfs als minitheater. Deze veelzijdige woonwagens voegen niet alleen een decoratief accent toe, maar bieden ook praktische mogelijkheden voor verschillende activiteiten op uw evenement.

Specificaties:

 • Nostalgische woonwagens van 4.5 meter lang en een houten woonwagen van 5 meter lang
 • Verkoopluiken aan beide zijden
 • Aan de linkerzijde een luik van 2.5 meter breed, aan de rechterzijde 2 verkooploketten
 • Geschikt voor diverse toepassingen: kassa, verkoopwagen, informatiepunt, bar, minitheater, en meer

Prijs:

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Tip:

Maak uw circusthema compleet door onze nostalgische woonwagens te combineren met andere circusdecoraties, zoals onze Entree façade en entree, circusbanners en andere nostalgische elementen. Samen zorgen ze voor een betoverende circussfeer die uw gasten nog lang zullen bijblijven.

woonwagen-5 meter
015.-Circus-woonwagen-Back-Stage-Kitty-hagen

Circus draperieën

Wilt u uw evenement transformeren in een betoverende circuservaring en de magie van een circustent tot leven brengen? Ontdek dan onze prachtige draperieën, perfect om een unieke circussfeer te creëren, zowel binnen als buiten!

Meer informatie:

Onze draperieën zijn veelzijdige decoratieve doeken die u kunt gebruiken om de uitstraling van een circustent te creëren, waar u maar wilt. Of u nu een buitenruimte wilt omtoveren tot een circustent voor een buitenevenement, of een binnenruimte wilt voorzien van de sfeer van een circustent, onze draperieën bieden de perfecte oplossing. Ze voegen een vleugje authenticiteit en charme toe aan elke setting en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Specificaties:

 • Veelzijdige decoratieve doeken
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
 • Creëer een circustent sfeer waar u maar wilt

Prijs:

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Tip:

Combineer onze draperieën met andere circusdecoraties, zoals circustenten, circusbanners en nostalgische woonwagens, om een complete en magische circussfeer te creëren. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring die uw gasten nog lang zullen koesteren.

014.-Circus-draparie-Back-Stage-Kitty-Hagen-e1580204722250
006.-Circus-stoffering-back-stage-kitty-hagen-1024x576

Referenties

Backstage Kitty Hagen Circus Events
Sinds 1992 actief in de entertainment branche.

Enkele tevreden opdrachtgevers:
Leaseplan Corporation, Bam, ABNAMRO, Coberco, Euretco, Lion Club, Algist
Bruggeman, Oram, Rabobank, KPMG, Katoennatje, Essent, Shopex, 3FormBV,
Johma Salades, Vredestein, Mercedes, Senter, Rabobank, Explorama, ING,
KPN, Cap Gemini, Vopak,
Ondernemers- en winkeliersverenigingen, Stichtingen, Instellingen en
Zorgcentrums, Privé feesten, Sociëteiten, Scholen en diverse ministeries,
Lady’s Day, Lion club en diverse tafelrondes.

Festivals:
Zwarte Cross, Manana Manana, Reurpop, Promised Land,
Madness Festival, Confetti Festival, Oldtimer Festival Beetsterzwaag
Heamiel Festival, Gay Pride, Italië Smaak & Stijl event Haarzuilens,
Maliebaan Festival, Sonsbeek Avenue.
Vele tv-optredens op zowel de regionale en Nederlandse publieke omroep als
de commerciële zenders.
Medewerking aan diverse Films zowel in Nederland als ook Duitsland en
België.

Offerte aanvragen voor het huren van onze circus decoratie

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een tribune, circusdecoratie, inrichtingen of een circustent? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in met uw wensen, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naast het huren van materiaal, bent u wellicht ook geïnteresseerd in circusartiesten of wilt u de volledige organisatie van uw evenement uit handen geven. Met tientallen jaren ervaring heeft Backstage Kitty Hagen de kennis en expertise om van uw evenement een groot succes te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden. We staan klaar om u te helpen.