Kleine circustent huren

Een kleine circustent huren voor uw volgende evenement? Stel je voor: een gezellige, kleurrijke tent waarin de magie van het circus tot leven komt, speciaal voor jouw intieme evenement. Of je nu een sfeervolle bruiloft plant, een exclusief bedrijfsfeest organiseert, of een knusse festivaltent zoekt, een kleine circustent van Backstage Kitty Hagen biedt de perfecte setting. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en charme van onze kleine circustenten en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring.

Een kleine circustent voor grootse momenten

Een kleine circustent huren betekent kiezen voor een intieme en betoverende sfeer. Deze tenten zijn ideaal voor gelegenheden waar je een persoonlijke en warme ambiance wilt creëren. Denk aan een bruiloft waar het bruidspaar elkaar het jawoord geeft onder een prachtig gedecoreerde circustent, of een bedrijfsfeest waar collega’s samenkomen in een sfeervolle, gezellige omgeving.

instellingen 2
Circusinrichting huren

Welke kleine circustent wilt u huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een kleine circustent? Stel je voor: een intieme, sfeervolle ruimte waar de magie van het circus tot leven komt, speciaal voor jouw bijzondere gelegenheid. Bij ons vind je een breed scala aan charmante circustenten, perfect voor elk evenement, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest of festival is.

Wanneer je een tent bij ons huurt, zorgen wij voor een zorgeloze ervaring. Ons ervaren team neemt de volledige op- en afbouw voor zijn rekening, zodat jij je kunt focussen op de details die jouw evenement uniek maken. Denk aan de vrolijke gezichten van je gasten wanneer ze de prachtig gedecoreerde tent binnenstappen, de betoverende ambiance voelen en de magie van het circus ervaren. Wij helpen je graag om van jouw evenement een onvergetelijke belevenis te maken.

Gemakkelijk een kleine circustent huren? Bekijk ons aanbod!

Circustent Luna (10 meter)

Wilt u een kleine circustent huren? Dan is wellicht onze circustent Luna voor u geschikt.

Specificaties

Afmeting 10 meter doorsnee, 1 midden mast, zijkanten 3 meter hoog, nokhoogte 6 meter. Totale afmeting incl. afspanning 13×13 meter oppervlakte. Dak rood/wit gestreept zowel binnen als buiten. Zijwanden/rondzeilen wit met rode afwerking, binnen rood. Tent is niet licht doorlatend. Circus Theatertekst aan de buitenkant is blauw.

Inrichting en capaciteit 

Met podium of artiesteningang, met klapstoeltjes of tribune. Als Circusinrichting of Theater inrichting met goud rode stoeltjes en tafeltjes. Inclusief licht en geluid. Geschikt voor circa 50 tot 150 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Pagode Piccolo (10 meter)

Specificaties

Afmeting 10 meter, de tent is 6 hoekig. Van hoek naar hoek 8,64 meter. De zijwanden zijn 2.50 hoog. De nokhoogte is 7 meter met een zelfdragende constructie. Dus geen midden mast. Totale afmeting incl. afspanning 12×14 meter oppervlakte. Dak blauw/wit gestreept, de zijwanden/rondzeilen zijn wit met blauwe afwerking. De tent is aan de binnenzijde blauw en is niet licht doorlatend.

Inrichting en capaciteit 

Met artiesteningang, licht en geluid, pistekleed en tribune geschikt voor 150 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Festival tent

Onze festivaltenten zijn een uitstekende keuze voor diverse doeleinden, waaronder als sideshow op festivals en voor unieke theatervoorstellingen. Hieronder vindt u de specificaties en mogelijkheden:

Veelzijdige Gebruiksdoeleinden

Deze tent is ideaal voor verschillende activiteiten, zoals:

  • Festivals: Kan gebruikt worden als een sideshow-tent op grotere festivals.
  • Theatervoorstellingen: Perfect voor unieke en intrigerende shows zoals “Miss Volta, de vrouw van 10.000″. Is het een wonder? Een spelling der natuur? Een experiment? Onze tent biedt de perfecte ambiance voor dergelijke voorstellingen.
  • En meer: Bruikbaar voor conferenties, workshops, tentoonstellingen en privé-evenementen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Circustent Fantâsia (16 meter)

Wil u een grotere circustent huren waar u meer bezoekers in kwijt kunt? Dan is het huren van de circustent Fantâsia wellicht een goede keuze.

Specificaties

Afmeting 16 meter doorsnee, 2 master, zijkanten 2.50 meter hoog, nokhoogte 7 meter. Totale afmeting incl. afspanning 24×26 meter incl. frontluifel. Buitenzijde rood en geel, binnenzijde blauw. Tent is niet licht doorlatend.

Inrichting en capaciteit 

Circus inrichting compleet met licht en geluid, artiesteningang, piste pistekleed, tribunes en logestoelen rondom de piste. Geschikt voor 350 personen. Theater inrichting met kleine ingedekte tafels en goud rode stoeltjes. Aangevuld met statafels en hoge krukken. Geschikt t/m 150 personen.

Prijs 

Op aanvraag. Vraag hier een offerte aan.

Referenties

Backstage Kitty Hagen Circus Events
Sinds 1992 actief in de entertainment branche.

Enkele tevreden opdrachtgevers:
Leaseplan Corporation, Bam, ABNAMRO, Coberco, Euretco, Lion Club, Algist
Bruggeman, Oram, Rabobank, KPMG, Katoennatje, Essent, Shopex, 3FormBV,
Johma Salades, Vredestein, Mercedes, Senter, Rabobank, Explorama, ING,
KPN, Cap Gemini, Vopak,
Ondernemers- en winkeliersverenigingen, Stichtingen, Instellingen en
Zorgcentrums, Privé feesten, Sociëteiten, Scholen en diverse ministeries,
Lady’s Day, Lion club en diverse tafelrondes.

Festivals:
Zwarte Cross, Manana Manana, Reurpop, Promised Land,
Madness Festival, Confetti Festival, Oldtimer Festival Beetsterzwaag
Heamiel Festival, Gay Pride, Italië Smaak & Stijl event Haarzuilens,
Maliebaan Festival, Sonsbeek Avenue.
Vele tv-optredens op zowel de regionale en Nederlandse publieke omroep als
de commerciële zenders.
Medewerking aan diverse Films zowel in Nederland als ook Duitsland en
België.

Circus inrichting en decoratie huren

Bij ons kunt u niet alleen een kleine circustent huren, maar ook terecht voor volledige circusinrichtingen en decoratie in circusthema. Denk aan tribunes waar uw bezoekers comfortabel kunnen zitten, artiesten ingangen als decor voor uw feest, of zelfs complete circusgevels / façades, entreepoorten en hekwerken die uw locatie veranderen in een betoverende wereld. Wilt u meer informatie? Lees dan hier verder. 

Circustenten – Inrichtingen – Decors
Zorginstellingen

Kosten voor het huren van een kleine circustent

 Benieuwd naar de kosten voor het huren van een circustent? Elke situatie is uniek en de mogelijkheden zijn oneindig. Overweegt u alleen een circustent te huren, of wilt u de totale sfeerbeleving met onder andere circuspiste, decoratie, artiesten en meer? Voor een exacte prijsopgave verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij u het beste helpen bij het maken van uw beslissing voor het huren van een grote of kleine circustent op uw volgende evenement.

Naast al deze kleine circustenten hebben we nog veel meer opties zoals onze grote circustenten. Staat jouw perfecte tent er niet tussen? Bij ons kunt u nog veel meer circustenten huren. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen voor het huren van een circustent

Meer informatie over het huren van een circustent of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in met uw wensen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naast het huren van een circustent, bent u wellicht ook geïnteresseerd in circusartiesten of wilt u de volledige organisatie van uw evenement uit handen geven. Met tientallen jaren ervaring heeft Backstage Kitty Hagen de kennis en ervaring om van uw evenement een groot succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen