Circus decoratie & inrichting huren

Bij ons kunt u niet alleen een circustent huren, maar ook terecht voor volledige circusinrichtingen en decoratie in circusthema. Denk aan tribunes waar uw bezoekers comfortabel kunnen zitten, artiesteningangen als decor voor uw feest, of zelfs complete circusgevels/façades, entreepoorten en hekwerken die uw locatie veranderen in een betoverende wereld. Wilt u advies bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tover uw locatie om een magische wereld

Met een artiesteningang, rode fluwelen gordijnen en een echte circuspiste wordt uw locatie in een mum van tijd omgetoverd tot een prachtig plaatje. Bij Backstage Kitty Hagen kunt u eenvoudig circusmateriaal huren en zorgen wij voor de op- en afbouw. Daardoor hoeft u zich alleen te focussen op de speciale dag. Waar gaat u onze circusdecoratie of -inrichtingen voor inzetten? Ziet u het al voor zich? De bruid en bruidegom komen op vanuit de magische artiesteningang en geven elkaar midden in de piste, omringd door al hun geliefden, het jawoord. Of wat dacht u van een bedrijfsevenement waarbij u als ondernemer alle gasten welkom heet en een onvergetelijke dag in circus-thema bezorgt? Wat uw wens ook is, wij kijken graag met u mee.

circus fantasia crew
006.-Circus-tribune-Back-Stage-Kitty-hagen

Tribune huren

Wilt u een tribune huren waar uw bezoekers comfortabel kunnen plaatsnemen? Bij ons kunt u rechte en ronde tribunes huren, geschikt voor 50 tot 700 bezoekers. Deze tribunes zijn ideaal voor diverse speciale gelegenheden, zoals voorstellingen, sportevenementen, beurzen en bedrijfsevenementen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij het huren van een tribune? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn, waardoor er vrijwel altijd een passende optie beschikbaar is. Zodra u een tribune bij ons huurt, denken wij graag met u mee om uw evenement compleet te maken. Bovendien hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Ons ervaren team zet de tribune op locatie voor u op en breekt deze na afloop weer af. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met wie er op de tribune plaats mag nemen. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat. 

Circusdecoratie en inrichtingen huren? Neem contact op.

Circus inrichtingen huren

Bij Backstage Kitty Hagen Events bieden we een uitgebreid assortiment circusinrichtingen aan, die ook los van een circustent te huren zijn. Ontdek ons diverse aanbod, variërend van kleurrijke façades tot artistieke ingangen en meer. Onze collectie is onderverdeeld in drie unieke lijnen: de Fantâsia Lijn, de Pallasso Lijn en de Drone Lijn. Bekijk hier meer informatie over onze circus inrichtingen.

Circustent huren
011.-Circusdecoratie-Back-Stage-Kitty-hagen-1-e1580204730831

Circusdecoratie huren

Wilt u uw evenement de perfecte finishing touch geven? Wij hebben alle benodigdheden in huis om op elk evenement het authentieke circusgevoel te creëren. Denk hierbij aan indrukwekkende banners, decoraties met afbeeldingen van klassieke circusposters, levendige circustafereeltjes met bijpassende kostuums, een scala aan circusrekwisieten en zelfs sfeervolle circuswoonwagens.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder en ontdek hoe wij uw evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring vol magie en spektakel!

Referenties

Backstage Kitty Hagen Circus Events
Sinds 1992 actief in de entertainment branche.

Enkele tevreden opdrachtgevers:
Leaseplan Corporation, Bam, ABNAMRO, Coberco, Euretco, Lion Club, Algist
Bruggeman, Oram, Rabobank, KPMG, Katoennatje, Essent, Shopex, 3FormBV,
Johma Salades, Vredestein, Mercedes, Senter, Rabobank, Explorama, ING,
KPN, Cap Gemini, Vopak,
Ondernemers- en winkeliersverenigingen, Stichtingen, Instellingen en
Zorgcentrums, Privé feesten, Sociëteiten, Scholen en diverse ministeries,
Lady’s Day, Lion club en diverse tafelrondes.

Festivals:
Zwarte Cross, Manana Manana, Reurpop, Promised Land,
Madness Festival, Confetti Festival, Oldtimer Festival Beetsterzwaag
Heamiel Festival, Gay Pride, Italië Smaak & Stijl event Haarzuilens,
Maliebaan Festival, Sonsbeek Avenue.
Vele tv-optredens op zowel de regionale en Nederlandse publieke omroep als
de commerciële zenders.
Medewerking aan diverse Films zowel in Nederland als ook Duitsland en
België.

Circustent huren op locatie

Circustent huren

Naast het aanbieden van diverse decoraties en inrichtingen, verhuren wij ook circustenten. Circustenten zijn ontzettend veelzijdig inzetbaar; niet alleen voor circusvoorstellingen, maar ook voor festivals, beurzen, bruiloften en meer. Bij ons kunt u zowel kleine als grote circustenten huren, waardoor er altijd een geschikte optie is voor uw evenement.

Bent u benieuwd naar de kosten voor het huren van een circustent? Elke situatie is uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Overweegt u alleen een circustent te huren, of wilt u de totale sfeerbeleving met onder andere een circuspiste, decoratie, artiesten en meer? Voor een exacte prijsopgave nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij u het beste van dienst zijn bij het maken van uw beslissing voor het huren van een grote of kleine circustent voor uw volgende evenement. Bekijk hier meer informatie voor het huren van een circustent.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een tribune, circusdecoratie, inrichtingen of een circustent? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in met uw wensen, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naast het huren van materiaal, bent u wellicht ook geïnteresseerd in circusartiesten of wilt u de volledige organisatie van uw evenement uit handen geven. Met tientallen jaren ervaring heeft Backstage Kitty Hagen de kennis en expertise om van uw evenement een groot succes te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden. We staan klaar om u te helpen.