Over ons

Hartelijk welkom op onze site. Graag willen wij ons aan u voorstellen.
Back Stage Kitty Hagen Events
is al sinds 1992 een betrouwbare en inspirerende organisatie gespecialiseerd in Circus Events & Concepten. Kitty Hagen is de drijvende kracht, ondersteunt door een fijn en professioneel team van event managers. Kitty Hagen werkt landelijk en weet met verrassende vindingrijkheid optimale resultaten te behalen. Het creëren en organiseren voor de bedrijfsmarkt is haar passie en dat doet zij dan ook vol overgave! Tot op de dag van vandaag is haar inmiddels gevestigde naam een begrip en verdient zij alom respect.

Wij verzorgen uw feest of evenement van A t/m Z met oog voor Detail!
Inspelend op uw wensen denken wij graag met u mee en beschikken wij over een ongelooflijk groot aanbod aan kwalitatief goed entertainment en live acts. Wij werken nauw samen met betrouwbare en gerenommeerde partners betreft locaties, catering, vervoer, muziek, styling, gewone en ongewone activiteiten.

Of het nu gaat om één enkele spraakmakende act, een bijzondere animatie of een echte eyecatcher!
U bent op zoek naar een passende invulling voor een familiedag. Een thematisch sfeerfeest, circus event of dinershow voor uw bedrijfs event! Een feestelijke opening of jubileum met kinderopvang en entertainment. Passende acts en kleine voorstellingen voor uw festival. De inrichting van uw locatie met het thema Circus, styling, decoraties en attracties.
U wilt uw circusfeest in een heuse Circustent of u bent op zoek naar een teambuilding dag of bedrijfsuitje, kick-off, workshop of clinic?

Bij Back Stage Kitty Hagen werken wij voor uw plezier!
Van een bedrijf event op locatie tot een privé-party in intieme sfeer. Elke opdracht krijgt van ons een passende en creatieve benadering met verrassende mogelijkheden.
U bent verzekerd van een gedegen advies en een perfecte organisatorische uitvoering.
Bent u geïnspireerd? Neemt u dan contact met ons op voor een voorstel op maat of een afspraak op locatie!

Wij verheugen ons er op om de opdracht voor u naar volle tevredenheid te mogen uitvoeren.
Met feestelijke groet Kitty Hagen, Creative director Back Stage Kitty Hagen Events en Creations.

Referenties

Back Stage Kitty Hagen is sedert 1992 actief in de entertainment branche. Vele opdrachtgevers zijn sindsdien een samenwerking met ons aangegaan en hebben ons het vertrouwen gegeven om de opdracht naar volle tevredenheid te mogen uitvoeren.

Wij kunnen hier door de jaren heen een zeer uitgebreide lijst weergeven maar beperken ons tot enkele opdrachtgevers:
Leaseplan Corporation, Bam, ABNAMRO, Coberco, Euretco, Lion Club, Algist Bruggeman, Oram, Rabobank, KPMG, Katoennatie, Essent, Shopex, 3FormBV, Johma Salades, Vredestein, Mercedes, Senter, Rabobank, Explorama, ING, KPN, Cap Gemini, Vopak.

Ondernemers- en winkeliersverenigingen, Stichtingen, Instellingen en Zorgcentrums, Privé feesten, Sociëteiten, Scholen en diverse ministeries, Lady’s Day,
Lion club en diverse tafelrondes.

Festivals: Zwarte Cross, Manana Manana, Reurpop, Promised Land, Madness Festival, Confetti Festival, Heamiel Festival, Gay Pride, Italië Smaak & Stijl event Haarzuilens, Maliebaan Festival, Sonsbeek Avenue.

Vele tv-optredens op zowel de regionale en Nederlandse publieke omroep als de commerciële zenders. Medewerking aan diverse Films zowel in Nederland als ook
Duitsland en België

Bedrijfsgegevens

BACK STAGE KITTY HAGEN EVENTS

Kitty Hagen Creations
Director Kitty Hagen
Jousterweg 138
8465 PN OUDEHASKE

Telefoon: 0513-677639
Mobiel: 06-54-362016

Email: info@kittyhagen.nl

KvK Leeuwarden: 080.52193, leveringsvoorwaarden onder nr. 1676
BTW-id.: NL.00152.6362.B52

VAR: VAR/0112/120468190
Inhoudsplichtigeverklaring: 2005-112-009
Bankrelatie: ABN-AMRO te Heerenveen IBAN: NL26ABNA0597555788

Artiesten en Circusacts