Over ons

Hartelijk welkom op onze site. Graag willen wij ons aan u voorstellen.
Back Stage Kitty Hagen Events
is al sinds 1992 een betrouwbare en inspirerende organisatie gespecialiseerd in Circus Events & Concepten. Kitty Hagen is de drijvende kracht, ondersteunt door een fijn en professioneel team van event managers. Kitty Hagen werkt landelijk en weet met verrassende vindingrijkheid optimale resultaten te behalen. Het creëren en organiseren voor de bedrijfsmarkt is haar passie en dat doet zij dan ook vol overgave! Tot op de dag van vandaag is haar inmiddels gevestigde naam een begrip en verdient zij alom respect.

Wij verzorgen uw feest of evenement van A t/m Z met oog voor Detail!
Inspelend op uw wensen denken wij graag met u mee en beschikken wij over een ongelooflijk groot aanbod aan kwalitatief goed entertainment en live acts. Wij werken nauw samen met betrouwbare en gerenommeerde partners betreft locaties, catering, vervoer, muziek, styling, gewone en ongewone activiteiten.

Of het nu gaat om één enkele spraakmakende act, een bijzondere animatie of een echte eyecatcher!
U bent op zoek naar een passende invulling voor een familiedag. Een thematisch sfeerfeest, circus event of dinershow voor uw bedrijfs event! Een feestelijke opening of jubileum met kinderopvang en entertainment. Passende acts en kleine voorstellingen voor uw festival. De inrichting van uw locatie met het thema Circus, styling, decoraties en attracties.
U wilt uw circusfeest in een heuse Circustent of u bent op zoek naar een teambuilding dag of bedrijfsuitje, kick-off, workshop of clinic?

Bij Back Stage Kitty Hagen werken wij voor uw plezier!
Van een bedrijf event op locatie tot een privé-party in intieme sfeer. Elke opdracht krijgt van ons een passende en creatieve benadering met verrassende mogelijkheden.
U bent verzekerd van een gedegen advies en een perfecte organisatorische uitvoering.
Bent u geïnspireerd? Neemt u dan contact met ons op voor een voorstel op maat of een afspraak op locatie!

Wij verheugen ons er op om de opdracht voor u naar volle tevredenheid te mogen uitvoeren.
Met feestelijke groet Kitty Hagen, Creative director Back Stage Kitty Hagen Events en Creations.

Referenties

Back Stage Kitty Hagen is sedert 1992 actief in de entertainment branche. Vele opdrachtgevers zijn sindsdien een samenwerking met ons aangegaan en hebben ons het vertrouwen gegeven om de opdracht naar volle tevredenheid te mogen uitvoeren.

Wij kunnen hier door de jaren heen een zeer uitgebreide lijst weergeven maar beperken ons tot enkele opdrachtgevers:
Leaseplan Corporation, Bam, ABNAMRO, Coberco, Euretco, Lion Club, Algist Bruggeman, Oram, Rabobank, KPMG, Katoennatie, Essent, Shopex, 3FormBV, Johma Salades, Vredestein, Mercedes, Senter, Rabobank, Explorama, ING, KPN, Cap Gemini, Vopak.

Ondernemers- en winkeliersverenigingen, Stichtingen, Instellingen en Zorgcentrums, Privé feesten, Sociëteiten, Scholen en diverse ministeries, Lady’s Day,
Lion club en diverse tafelrondes.

Festivals: Zwarte Cross, Manana Manana, Reurpop, Promised Land, Madness Festival, Confetti Festival, Heamiel Festival, Gay Pride, Italië Smaak & Stijl event Haarzuilens, Maliebaan Festival, Sonsbeek Avenue.

Vele tv-optredens op zowel de regionale en Nederlandse publieke omroep als de commerciële zenders. Medewerking aan diverse Films zowel in Nederland als ook
Duitsland en België

Bedrijfsgegevens

BACK STAGE KITTY HAGEN EVENTS

Kitty Hagen Creations
Director Kitty Hagen
Jousterweg 138
8465 PN OUDEHASKE

Telefoon: 0513-677639
Mobiel: 06-54-362016

Email: info@kittyhagen.nl

KvK Leeuwarden: 080.52193, leveringsvoorwaarden onder nr. 1676
BTW-id.: NL.00152.6362.B52

VAR: VAR/0112/120468190
Inhoudsplichtigeverklaring: 2005-112-009
Bankrelatie: ABN-AMRO te Heerenveen IBAN: NL26ABNA0597555788

Over Back Stage Kitty hagen

Biografie Kitty Hagen

Biografie Kitty Jolanda Diana Hagen
Kitty Hagen geboren te Laren (NH) en opgegroeid in het Gooi. Na de modevakschool kwam Kitty terecht in de modebranche. Dit was interessant maar absoluut niet spannend genoeg. Je bent jong en Kitty was op zoek naar het onbekende. Via een vriendin kwam zij in contact met mensen uit het circus en opeens was daar het avontuurlijke verlangen om mee te gaan reizen. Te ontdekken wat dat nu is, die magische cirkel van zand en zaagsel!

Zij begon in 1982 als manusje van alles bij Circus Holiday, De directeur was Hans Martens het neefje van de beroemde Toni Boltini. Kitty Hagen werd aangenomen voor de reclame, maar eigenlijk wilde zij alleen maar in de piste staan. Nou, dat heeft ze geweten! Ze liet krokodillen over zich heenlopen, stond voor het messenwerpbord, werkte met wurgslangen, deed mee aan de trapeze in een luchtballet en kreeg spierballen van al het sjouwen tijdens op- en afbouw van de circustent. Een harde leerschool die 3 jaar duurde.  Al met al een goede basis voor haar verdere carrière.

Maar Kitty wilde meer… Via de in het circuswereldje overbekende Ome Sjef en Tante Fien kreeg zij een eigen nummer, de alom geprezen “Kitty Hagen Fakirshow”. De eerste vrouw in Nederland met een dergelijke act die bestond uit vuur, glas, spijkerbed en vlijmscherpe zwaarden. Dit alles in een supervrouwelijke en de Kitty Hagen zo eigen temperamentvolle presentatie. Tv-optredens bij Nieuwe Oogst met Pim Jacobs, de Showbizz kwis, Lotto-Live, Los Vast met Jan Rietman, Linda de Mol, 100 Jaar Carré, Tros Tv-Show, Patty Brard, Catherine Keyl, Late Night Show van Peter Jan Rens, Staatsloterij Show etc. Optredens met vele artiesten
Lee Towers, Anita Meijer, Imca Marina, Albert West, Mariska van Kolk, Ad Visser, Corry Konings, Nelly Freida, Gerard Joling, Ramses Shaffy en ga zo maar door.

Tot op de dag van vandaag wordt zij nog regelmatig uitgenodigd bij diverse tv-programma’s Jeroen van der Boom, Johny Kraaykamp,
De Vreemde eend, Het instituut en Niet te geloven!

Na een aantal jaren exclusief aan een bureau verbonden te zijn geweest, vond Kitty het plezierig om de touwtjes zelf in handen te nemen.
Op 30 mei 1992 werd Back Stage Kitty Hagen Events gestart. Naast haar artistieke capaciteiten heeft Kitty een nogal gezonde portie organisatiedrift. Back Stage Kitty Hagen Events is een creatief entertainment- en organisatiebureau gespecialiseerd in alles op het gebied van Circus. Bij ons kunt u terecht voor een enkele act of animatie t/m de complete verzorging van uw feest of evenement. Neem eens een kijkje bij Circus Events & Concepten.

Kitty Hagen zelf zal altijd actief blijven in het haar zo geliefde entertainment wereldje. Je kunt wel zeggen: ze kan niet anders!
Zij is nog steeds een veel gevraagd artieste zowel in binnen- als buitenland. Inventief als ze is, ontwikkelt zij steeds weer nieuwe acts en producties, zo is het haar weer gelukt met een verrassende act te komen. Als enige vrouwelijke Messenwerpster in Nederland. Ook haar unieke act met Miss Volta in haar Rariteitenkabinet is een voltreffer. Beide acts zijn zeer gewild als ‘Eye Cather’ op menig bedrijfsfeest of festival. Met haar eigen Theater Circus Fantâsia maakt zij ieder jaar een zomertour met een nieuwe circusproductie. Deze is het overige deel van het jaar op aanvraag beschikbaar. In eigen beheer zijn ook diverse authentieke decoratiedoeken met afbeeldingen van rariteiten van het oude kijkwerk dat vroeger op de kermis reisde. Naast Circusdecoraties is er ook de tenten verhuur van de Fantâsia en de Luna tent.

Wij nodigen u graag uit om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen!
Komt het zien! Met feestelijke groet Kitty Hagen