Winterfairy

Speciale animaties en acts, gerelateerd aan winterse taferelen, sneeuw, ijs en kou. Maar wij weten wel bijna zeker, dat u het er warm van zult krijgen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_winter_animatie_2

WINTERFAIRY
Ludieke ontvangst in magische sferen. Drie lieftallige dames ontvangen uw gasten met alle charme en égards. Sneeuw wordt zachtjes afgeklopt, paraplu’s worden aangenomen en een das wordt vriendelijk recht gestrikt. Om de warmte in de zaal te brengen volgt een vuurspektakel om “U” tegen te zeggen. Een dame met een bijzondere uitstraling en klasse zal met vuur spelen, zij zal vuur eten, vuur spuwen en vuur strelen, kortom, uw gasten zullen het echt lekker warm krijgen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_winter_orakel

HET WINTERORAKEL
Rondlopende animatie-act met gevoel voor humor en mysterie. Het Orakel verschijnt in prachtige kleding en vertelt haar gasten het geheim van het leven. De schaal die zij bij zich heeft, zit vol sterren. Op iedere ster staat een geschrift. De gasten kiezen, niet zichtbaar leesbaar, een ster en het Orakel vertelt ze vervolgens de geheimen van de ster.

Back_Stage_Kitty_Hagen_levend_standbeeld

FROZEN
Een abstracte ijssculptuur die zorgt voor fascinatie en verwondering. Een levend standbeeld, door de vorm van de sokkel, het kostuum en de absolute discipline van de uitvoerster, niet te onderscheiden van een echt standbeeld. De figuur op de sokkel staat in aanvang roerloos stil… nu en dan komt ze tot leven met haar dansante bewegingen. Frozen is ijzig stil, abstract, fris, gracieus en een absolute streling voor het oog!