Wat kunnen wij voor u betekenen

Back Stage Kitty Hagen Events is al sinds 1992 een betrouwbare en inspirerende organisatie met een fijn en professioneel team van Event managers. Onder de vleugels van Art Director Kitty Hagen werken wij landelijk en weten wij met verrassende vindingrijkheid optimale resultaten te behalen.

Wij verzorgen uw feest of evenement van A t/m Z met oog voor Detail!
Inspelend op uw wensen denken wij met u mee en beschikken wij over een ongelooflijk groot aanbod aan kwalitatief goed verzorgde locaties, catering, live acts, muziek, styling, gewone en ongewone activiteiten.

Of het nu gaat om één enkele spraakmakende act, bijzondere animatie of presentatie als eyecatcher, invulling voor een familiedag, teambuilding, kick-offs, workshops, clinics, thematische- en sfeerfeesten, creatieve feestconcepten en dinnershows, party-, sfeerstyling en decoraties, feestelijke opening, festivalacts en voorstellingen, jubileum, sportieve-, creatieve- of avontuurlijke bedrijfsuitjes en incentives, origineel vervoer, circus-events, kinderopvang en -entertainment, attracties of een privé-party in intieme sfeer. Elke opdracht krijgt van ons een passende en creatieve benadering met verrassende mogelijkheden. U bent verzekerd van een gedegen advies en een perfecte organisatorische uitvoering van uw opdracht! 
Uiteraard passen wij onze kleding aan aan uw thema, indien gewenst!