Voorgaande producties

Ieder jaar zorgt Variété Circus Theater Fantâsia voor een compleet nieuw programma! Om u een indruk te geven van wat wij in het verleden gerealiseerd hebben, geven wij u een korte omschrijving van de voorgaande producties:

Sailing_Home_finale_2014

PRODUCTIE 2013: “SAILING HOME”
U als publiek bent te gast tijdens deze bijzondere cruise. De kapitein en zijn personeel zullen u een onvergetelijke reis bezorgen. De gasten komen aan boord en worden gastvrij ontvangen, maar waar zijn de artiesten voor het Captains Dinner? Verwarring alom! U als gast gaat echter een fantastische reis tegemoet, u maakt kennis met diverse eilandbewoners. Het personeel van het schip vermaakt u in het restaurant en aan de bar. Ondertussen zoekt het personeel naar oplossingen om van het Captains Dinner toch een feest te maken! Klik hier voor het programma en foto´s!

Finale_Memories_2012_Circus_Fantasia

PRODUCTIE 2012: “MEMORIES”
Didi en Jopie zijn twee oude circusrotten die elkaar na jaren onverwachts tegenkomen tijdens hun welverdiende vakantie. Toevallig speelt die avond een circus haar voorstelling en ze nemen plaats in de loge. Sterke, stoere en komische verhalen volgen uit de tijd dat zij vele tournees maakten door Europa, Afrika en Amerika. Herinneringen worden opgehaald en in flashbacks nemen zij de bezoekers mee naar plekken waar zij in hun gloriedagen hebben gewerkt.

Back_Stage_Kitty_Hagen_Fantasia_Herrie_finale

PRODUCTIE 2011: “HERRIE IN DE TENT”
De erfenis van circuskoning opa Herrie. Didi, de broer van opa Herrie, denkt het circus te kunnen overnemen, tot zijn zuster na jaren uit het niets opduikt! Beide, totaal verschillend, maken aanspraak op hun deel van het circusbedrijf van opa Herrie. Didi houdt van het traditionele circus en Kitty komt uit de wereld van de glamourrock en glitterkitsch. Zou het mogelijk zijn om samen tot een spraakmakend programma te komen? De kinderen en kleinkinderen doen er echt alles aan zodat de familie herenigd wordt en Circus Herrie voort kan bestaan.

Back_Stage_Kitty_Hagen_circus_voorstelling_Hollands_1

PRODUCTIE 2010: “HOLLANDS GLORIE”
Boer Dries, geboren en getogen in een klein gehucht in Drenthe, weet niet wat hem overkomt als hij door zijn dochters wordt meegenomen naar Hotel Zeezicht in Scheveningen. Hij maakt daar kennis met Fien uit Amsterdam en ze laten zich allebei aangenaam verrassen. Hilarische sketches, mooi momenten en waanzinnige acts! Eén ding is wel zeker, bij Circus Fantâsia wordt het een feest om nooit te vergeten.

finale_ton_ketelaars

PRODUCTIE 2009: “CARNIVALE”
Een Italiaans feest! Passionata, spaghetti, macaroni, lasagne, pizza… Laat u meeslepen in het land van Italië van alledag, excentrieke figuren van diverse pluimages. Viva en Bella Italia in een uitermate humoristische en bijzondere voorstelling met een ongewoon gezelschap. Nationale en internationale artiesten werken als één artistiek team vol passie en betrokkenheid en verzorgen minimaal 12 acts. Een voorstelling samengesteld met de drie meest belangrijke elementen: humor, poëzie en spanning, die elkaar in vlot tempo afwisselen.

_DSC0805

PRODUCTIE 2008: “ZINGARO”
De complete zigeunerfamilie met zigeunerkoningin La Mama slaat hun tenten op. Zij nemen u mee op avontuur en geven u een kijkje in het leven van dit reizende volkje. Humor, verdriet, dans en de vele kunsten van de familie die hoopt op een betere toekomst. Roberto denkt, dat er een gouden toekomst voor hen is weggelegd in Spanje. Juanita heeft dat immers in haar glazen bol gezien! De familie doet er dan ook alles aan om die voorspelling waar te maken. Gaat u mee op reis? Muziek, dans en typische zigeunertradities brengen u als publiek direct in de sfeer.

circus_fantasia_paradijsvlucht_2007

PRODUCTIE 2007: “PARADIJSVLUCHT”
Veel bling-bling en tam-tam! Het is een paradijselijke nacht en in een droomvlucht wordt u meegenomen naar een fantasierijke wonderwereld. Het paradijsvrouwtje belooft u spanning, humor en spektakel, maar vooral ook de overbekende interactie van het intieme Circus Fantâsia. Alle artiesten openen de voorstelling met black-light effecten. Vervolgens ontwaakt een vlinder in acrobatische hoogstandjes, waarna zij gevangen wordt en verdwijnt in een zee van licht en vlijmscherpe zwaarden. Flitsende jongleer- en balanceerkunsten, watermanipulatie en oosterse kunsten, alles in een rap tempo!

Fantsia_finale_2006

PRODUCTIE 2006: “SALTIMBANQUE”
Een grote familie van kunstenaars en grappenmakers trekt door Nederland. In veel steden en dorpen zetten zij hun tenten op om de meest spannende en verrassende avonturen te beleven. Al goochelend en jonglerend ontmoeten zij de bewoners met wie zij ontroerende momenten beleven. Elegantie op een hoog koord, de tango gedanst door twee acrobaten, een voetbaljongleernummer, luchtacrobatiek en een illusie-act. Met z’n allen maken ze de mooiste dingen mee, totdat…. de grote familie haar tenten weer afbouwt, de spullen inpakt en vertrekt naar de volgende stad. 

Circus_Fantasia_Wensput_2005

PRODUCTIE 2005: “DE WENSPUT”
Van een tovenaar naar een temperamentvolle dame met swingende diabolo’s. De gekke Gin en La Contesse. Een gentleman die zich voordoet als jongleur en een swingend meespeelorkest. Western Joe en Calamity Jane komen ook nog langs in een komische doch spannende act! Het piratenschip met Ketelbinkie op een wankele ladder en Captain Qrap met een waar magisch vuurspektakel. Van een pierrot naar een dansende puber en van een acrobatieknummer naar de slappe lach met de clowns. Een wervelende muzikale finale maakt een eind aan de magie van de cirkel die de piste heet. 

Scan1

PRODUCTIE 2004: “DE REISKOFFER”
Clown Bennie is maar een druk baasje. Overal is hij geweest, alles heeft hij gezien. Hij vertelt graag over zijn reizen en de dingen die hij toen meemaakte. Beleef zijn verhalen, beleef de reizen en geniet mee. Bennie ontmoette veel verschillende personen en hij laat u zien wat hij heeft gezien! Hondendressuur, een brandweerman hoog in de nok van de tent, een Argentijnse vuurshow en echte Indianen met een messenwerpshow. Spanning, spektakel, humor en ontroering, alles komt bij elkaar in De Reiskoffer van Bennie!

DSCN1878

PRODUCTIE 2003: “QUEEN OF FANTASY”
De rode draad van het programma is het naar fantasieën op zoek zijnde personage Xamandra, een prachtige verschijning. Ze vertelt verhalen over haar verschillende fantasieën en iedere fantasie komt tot leven in een act. Humor zal zich afwisselen met spektakel. Luchtacrobatiek, komische sketches met elastieken, een onhandige kok met stapels borden die hij wil laten draaien op zwiepende pennen, een vreemde fakir en een circusprinses met een duivenact. Een dame op een éénwieler, die nog kan jongleren ook? De koningin van goede komaf laat haar gevolg verschijnen en verdwijnen.