Seniorprogramma

Voor senioren is er niets gezelliger dan een middag of avondje heerlijk te genieten van al het moois wat entertainment biedt. Da’s weer eens wat anders dan een bingomiddag of klaverjasavond… Een feest van herkenning, meezingers en variété op zijn best.

Back_Stage_Kitty_Hagen_Comedidi_senioren

COMEDIDI & MISS KITTY
ComeDidi & Miss Kitty in een weergaloze Magic Show! Een act van internationale allure. Magician Didi wordt in deze act geassisteerd door de meer dan stralende Miss Kitty. Ondanks Magic Didi’s fantastische vaardigheden tijdens zijn optreden, zijn toch alle ogen gericht op zijn bevallige assistente Miss Kitty.

DIDI EN MONSIEUR OLK
Didi vindt een ballon. De ballon lijkt opeens tot leven te komen…
Een poëtische act met emotie die tot het publiek spreekt!

Back_Stage_Kitty_Hagen_seniorenshow_liedjes_muziek_vroeger_2

SPIEGEL VAN DE TIJD
Gevarieerd muziek- en variétéprogramma met liedjes en entertainment.

Back_Stage_Kitty_Hagen_Hedi_senioren

DE HEDI’S INTERNATIONAL
Henk en Dick traden jarenlang op als duo De Hedi’s. International is er bijgekomen omdat ze ook in het buitenland hebben opgetreden…, slechts één avond, in België – Wuustwezel, net over de grens maar toch! Maar nu is het tijd om ruimte te maken in hun opslagplaats, de boel uit te zoeken en attributen weg te doen. Vele dozen komen ze tegen en oude herinneringen komen weer naar boven. “Weet je nog?” Ze laten elkaar zien wat ze met de spullen deden en vertellen de anekdotes die erbij horen, ondersteund door filmbeelden geprojecteerd op een scherm.

EEN FEESTJE MET DICK
Via grote foto’s gaat Dick terug in de tijd waarin hij optrad als Didi in het circus, theater en variété als acrobaat, clown en jongleur. Bij sommige foto’s komen acts tot leven, zoals in een nummer als clochard met muziekbellen of met (niet echte) dieren. Samen met de aanwezige toeschouwers speelt hij het beroemde lied ‘Edelweiß’. Komische magie, vertellingen en anekdotes maken van het geheel een plezierig en ongedwongen uurtje!

Back_Stage_Kitty_Hagen_seniorenshow_liedjes_muziek_vroeger_1

DE-UIT-EN-THUIS-SHOW
Muzikale wereldreis waarbij u zich uit, maar zeker ook thuis voelt!

Back_Stage_Kitty_Hagen_seniorenshow_liedjes_muziek_vroeger_5

TERUG NAAR VROEGER
Aan de hand van een oude koffer, gevuld met spulletjes van vroeger, vertelt Paul over de gezelligheid thuis van de jaren ’50 en ’60. Bij Paul was het vroeger gezellig thuis. Er werd nog gewalst tussen de schuifdeuren met glas-in-loodramen en dat laat hij nog weer even zien. Ook de muziek van toen komt weer even langs.

Back_Stage_Kitty_Hagen_seniorenshow_liedjes_vroeger_10

MUZAVAPA
Geen moeilijk woord uit een vreemde taal, maar een samenvoegsel van de woorden MUziek, ZAng, VAriété en PArodieën. Perfecte ingrediënten voor een gevarieerd totaalprogramma. Een show die verwondert, verrast, boeit, soms ook ontroert, maar vooral veel te lachen biedt.