Recreatieve workshops

Recreatieve workshops zijn een klein beetje actief, zonder dat er grote aanspraak op uw lichamelijke conditie gemaakt zal worden.

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_percussie

AFRIKAANSE PERCUSSIE
Martin Bernhard is al meer dan 22 jaar een actieve djembé-muzikant. Hij geeft nu zo’n 17 jaar les vol enthousiasme en speelt met heel veel plezier en succes overal in het land. Martin weet bijzonder mooie klanken uit zijn djembé te halen. Het temperament maakt deze workshop tot een ritmische happening, waarbij het moeilijk is om stil te blijven zitten.

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_afrikaanse_dans

AFRIKAANSE DANS
U maakt kennis met de West-Afrikaanse danscultuur. Het is een ritmische en energieke dansvorm, die zijn oorsprong vindt in het dagelijks leven. Docente Louise is al zo’n 18 jaar -met passie- verslaafd aan de West-Afrikaanse dans. Zij geeft ruim 9 jaar les in dansstijlen uit Senegal, Ivoorkust en Mali. De workshop is fysiek enigszins intensief. Tijdens de workshop worden de opzwepende ritmes gespeeld op djembé en dunun. Een combinatie van de workshops “Afrikaanse Percussie” en “Afrikaanse Dans” is natuurlijk prachtig!

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_buikdansen

BUIKDANSEN
Danseres Zeyna beschikt over een meeslepende oosterse expressie. Ze is gracieus, sensueel, ingetogen en uitbundig. Imponerend door haar toewijding en virtuoze beheersing van de techniek. Zeyna als enthousiaste danseres en lerares, die al vele vrouwen …en mannen… tot gepassioneerde beoefenaars van de oosterse dansen heeft gemaakt!

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_filmgevecht_2

FILMGEVECHT
Tijdens deze spannende activiteit zullen de deelnemers merken, dat zij hun grenzen verleggen en hun angsten overwinnen. Dat zij meer kunnen dan ze voor mogelijk hielden. Dit alles zal resulteren in meer zelfvertrouwen, meer respect voor collega’s, zakenrelaties of wie dan ook. Na deze ervaring zullen de cursisten op een andere manier tegen zichzelf en hun naasten aankijken.

Deze workshop is nieuw, spannend en uniek!

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_zwaardvechten_1

ZWAARDVECHTEN
Zwaardvechten ligt in ieders verbeelding. Stoer, sterk en heldhaftig zijn de elementen waaraan men denkt bij het woord “zwaardvechten”. Tijdens deze workshop leert men het zwaard hanteren en op een veilige manier worden de technieken van het zwaardvechten aangeleerd. Door middel van afspraken met elkaar komen we dan tot een zwaardgevecht, waarbij het theatrale gedeelte binnen het gevecht de overhand zal krijgen.