Rariteiten kabinet Palace of Natural wonders

Back_Stage_Kitty_Hagen_rariteiten_anatomisch_museum_19

Deze collectie heeft een verbijsterend effect op de bezoekers. Wat vroeger als kermisattractie werd gepresenteerd als educatief maar ook “ter leering ende vermaeck”, is dankzij Back Stage Kitty Hagen Events in al zijn glorie weer opnieuw te aanschouwen. Met dit rariteitenkabinet heeft u een attractie die generaties lang kermisbezoekers de stuipen op het lijf heeft gejaagd. Wij zijn er in geslaagd een uiterst curieuze collectie samen te stellen. In dit panopticum krijgt de bezoeker echte en nagemaakte voorbeelden te zien van abnormaliteiten, zoals een Siamese tweeling, schrompelhoofd en geslachtsziekten.

Back_Stage_Kitty_Hagen_rariteiten_anatomisch_museum_21

In de zomer van 2011 heeft het Gorcums Museum op haar zolder een tentoonstelling georganiseerd met als titel “Griezelen in Gorinchem”. Bezoekers konden zich overdag vergapen aan de museumstukken uit de collectie van Back Stage Kitty Hagen Events. Reacties liepen uiteen van “Gatver” tot “Wat gaaf”. Onder leiding van gastconservator Roy Grünewald zijn er speciale nachtrondleidingen geweest… Toeschouwers werden een half uur voor middernacht ontvangen met een glaasje bloedwijn en gruwelijk lekkere hapjes.

Voor een impressie klikt u hier (u wordt doorverwezen naar YouTube).

Back_Stage_Kitty_Hagen_rariteiten_anatomisch_museum_20

De museumstukken van het “Palace of Natural Wonders” zijn beschikbaar voor een losse tentoonstelling.
De door u beschikbaar gestelde ruimte wordt door ons volledig in stijl ingericht, compleet met affiches, vitrinekasten en bijpassend decoratiemateriaal.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de bezoekers in dit panopticum rond te laten leiden door “De Zwarte Weduwe” of “Herr Professor Doktor Hein Stein”. Beiden vertellen op onnavolgbare wijze diverse anekdotes over te aanschouwen lichaamsdelen en enge ziektes, uitgebeeld in was. De Zwarte Weduwe zal een mysterieus getint betoog geven, terwijl Hein Stein op een ietwat ludieke manier de gasten vermaakt.

Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken