Paradefeest en festivalacts

Paradefeest La Piazza Pazza is een kakefonie van lichtjes, muziek, geuren, smaken en diverse tentjes met bijzondere, gekke, verrassende korte voorstellinkjes en belevingen. Geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen voor zeer divers publiek!

logo_la_piazza_pazza

Misschien heeft u er ooit van gehoord, maar u heeft het vast nog nooit gezien!
De vrouw met de baard, het meisje zonder hoofd, de man die door zijn ogen ademt, het meisje zonder onderlichaam, Miss Volta, Van meisje tot gorilla en van loopspookhuis tot nostalgische kermisattracties. Stuk voor stuk zeer bijzondere voorstellingen en attracties die voor verbijstering en ongeloof zorgen bij de toeschouwers.

Wij helpen u graag met de samenstelling van uw paradefeest of festival. Een bijzonder feest met bijzondere attracties, wat zorgt voor een bijzondere sfeer in parken en op pleinen. Komt dat zien, komt dat zien!

De kleine voorstellingen zijn uit te breiden met diverse kraampjes van verfijnde catering, tapas tot poffertjeskraam, koffiecorners, suikerspinnenkraam, etc. tussen bijvoorbeeld een ouderwetse draaimolen en rupsbaan.

Onze grote tent ‘Fantâsia’ (zie elders op deze website) is bij uitstek geschikt voor voorstellingen en theater voor meerdere toeschouwers. Denk ook eens aan onze Burlesque Circus Show. Natuurlijk kunt u de tent ook huren om er een hapje en drankje te kunnen serveren voor uw gasten. Tent ‘Fantâsia’ als oriental lounge om heerlijk te chillen, compleet ingericht met waterpijpenterras, aurafotografie, handlezeres, waarzegster en henna-tattoo en fantasy-art schmink.

FESTIVAL ACTS

Back_Stage_Kitty_Hagen_festival_parade_5

Dr. Q’s Magistrale Vlooiencircus
Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus van de wereld, bevolkt door minuscule artiesten: VLOOIEN.
Klein van stuk, groot in daden! Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voorttrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren!

Back_Stage_Kitty_Hagen_festival_parade_1

De Gespinstertent
Het zachte fluweel van de gordijnen waaruit de kleine Gespinstertent bestaat, laat niets van haar binnenkant doorschemeren. De onschuldige, niets vermoedende bezoeker beseft niet wat er boven zijn hoofd hangt. Hij staat wachtend in de rij. Net als al die andere nieuwsgierige mensen die graag de wereld van het onverwachte willen binnentreden. Niemand kan bedenken dat de tent eigenlijk een klein spookhuis is en dat er na het binnengaan geen weg terug is. Want de bezoeker speelt zelf de hoofdrol. En zonder hoofdrolspeler geen voorstelling! De tocht door het spookhuis zal voor menigeen een diepgaande en grensverleggende beleving zijn. Maar schokkend kan de ervaring niet worden, want aan het eind komt altijd het “heerlijke hoekje”.

Back_Stage_Kitty_Hagen_festival_parade_10

Het Meisje zonder Hoofd
“Een traumatische gebeurtenis is aan dit door u te bezichtigen wonder van wereldformaat vooraf gegaan; een jaloerse minnaar deed deze mooie vrouw het hoofd verliezen. Hij voegde de daad bij het woord en scheidde letterlijk de kop van de romp!” Zo start de dramatische aanleiding naar een variété performance van ouderwetse kermisallure.

Back_Stage_Kitty_Hagen_festival_parade_18

De Vrouw met de Baard
Kom kijken naar dit wonder der natuur. Helaas is er niemand die met haar wil trouwen, niemand die haar werk biedt, niemand die met haar wil praten. Hier, in dit tentje, is ze echter niet eenzaam en alleen. Ze geniet van de aandacht, de verwonderde blikken en uiteindelijk van uw gezelschap. Slaagt u erin de ware schoonheid van deze vrouw te ontdekken?

Back_Stage_Kitty_Hagen_festival_parade_8

De Man die door zijn Ogen Ademt
Een korte kermis-variété-act…. of eigenlijk een kijkzaak! Kom binnen kijken en zie meer dan je je kunt voorstellen. Geen theater, geen woordspeling, geen trucage. Aan het einde van de show weten we zeker: u heeft een wondertje gezien en de artiest heeft zijn brood verdiend.

Back_Stage_Kitty_Hagen_festival_parade_11

Van Meisje tot Gorilla
Voor uw ogen transformeert de bloedmooie Ludmilla in een angstaanjagende gorilla. Nostalgisch kermisvermaak dat zijn weerga niet kent! Het theater speelt in op de onuitroeibare behoefte van de mens om zich mee te laten slepen in het sentiment. We willen ergens in geloven. Daarbij blijkt de waarheid een rekbaar begrip. De leugen is zo gewoon geworden, dat zij zich in onze genen heeft vastgezet. We genieten ervan en de leugenaar krijgt applaus.

Bovenstaand heeft u slechts enkele voorbeelden van de attracties.
Wilt u een compleet terrein inrichten, dan kunt u ook bij ons terecht voor onder andere het inhuren van een nostalgische draaimolen, een ouderwets spookhuis, poffertjeskraam, etc.

Wij hebben uitgebreid informatiemateriaal beschikbaar, hetgeen u op verzoek vrijblijvend wordt toegezonden.