Overige animatie

Bijzondere animaties, die allemaal zorgen voor een extra toegevoegde feestelijke of ontspannende factor aan uw evenement of festiviteit.

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_eeuwdocument_6

HET EEUWDOCUMENT
Een originele attractie! Entertainment en een persoonlijk aandenken tegelijk. Wat gebeurde er in uw geboortejaar? Uw voor- en achternaam plus geboortedatum worden ingevoerd in de computer en binnen enkele seconden wordt de tekst uitgeprint op een Eeuwdocument.

Back_Stage_Kitty_Hagen_Femke274

KITTY’S ART & TATTOO SHOP
Op uw evenement worden uw gasten fantasievol versierd met tijdelijke tattoo’s,  gezichts- en bodypaint, extravagante make-up en nagelpiercings. Helemaal klaar voor   het themafeest!
Deze Art & Tattoo-shop is als “Kids Lounge” ook geschikt, als u veel kinderen tijdens uw evenement heeft uitgenodigd!

Back_Stage_Kitty_Hagen_nail_bodyart_24

NANDA’S ART SPECIALS
Kunstenares Nanda verheft bodypaint tot kunst. Solo of als veelzijdig kunstprogramma. Een groot arsenaal aan theatrale technieken en uiterlijk decor. Artistieke kostuums, maskers, face- en bodypaintings. Vergankelijke kunst op een mysterieuze manier.

Back_Stage_KItty_Hagen_animatie_rock_roll_themafeest_kapper_7

FLASH HAIRDRESS
Geeft u een Rock ‘n Roll Party? Of een klassiek gemaskerd bal? Uw gasten kunnen zich bij de mobiele kapsalon van Flash Hairdress helemaal in stijl laten kappen! Hilariteit alom natuurlijk. It’s all in the hair!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_barbier

DE KLASSIEKE MEESTERBARBIER
De heren worden keurig geschoren in deze nostalgische scheersalon. Opgeknapt na een gezichtsmassage en voorzien van een heerlijk luchtje zijn ze helemaal klaar voor het feest. Dames mogen toekijken!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_acts_14

IJSCO ALI
Goochelend en jonglerend weet IJsco Ali uw gasten binnen enkele minuten te fascineren. Een optreden met verfrissende ijsjes, waarbij jong en oud hun vingers aflikken. Lachen, gieren, brullen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_oosters_schoenpoetser_1

ALI BEN SHOESHINE
Authentiek Oosterse schoenpoetser uit de Sprookjes van 1001 Nachten. Leuk als ontvangstanimatie bij binnenkomst van uw gasten op een oosters getint feest. Als u veel schoenen verwacht, neemt Ali Ben Shoeshine zijn collega Mohammed Metallic mee!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_oosters_themafeest_stoel_massage_27

JAPANSE STOELMASSAGE
Een service als onderdeel van een zakelijk, sportief of sociaal evenement. Een welkome onderbreking, traktatie of als stressverlichting op de werkplek.