Kitty Hagen Variétéshows

Kitty Hagen Fakirshow

_DSC0247

SPECTACULAIRE EIGENTIJDSE FAKIRSHOW
Unieke show die zijn weerga niet kent. Actie, spanning en sensatie. Haar expressie, kracht en uitstraling completeren een explosieve en dynamische show. De “Kitty Hagen Vuur- en Fakirshow” is een aaneenschakeling van effecten en gebeurtenissen die hun uitwerking op u niet zullen missen. Een wervelende show bestaande uit vuur, glas, een spijkerbed en zwaarden. Het publiek wordt bij deze show betrokken…
Klik hier voor een korte video impressie.

mes_close

LA LUNA & MARGHERITA MESSENWERPSHOW
Twee temperamentvolle dames laten messen door de lucht vliegen, schieten met scherp en gooien met bijlen! Deze enerverende show laat u op het puntje van uw stoel zitten. Met een snel tempo worden messen in het messenwerpbord geworpen, wordt er met bijlen rakelings langs een dame gegooid en zelfs als zij achter een gespannen krant staat! Spanning en verbijstering alom waarmee de dames waardering oogsten bij het publiek.

_MG_1743

MISS VOLTA ELECTRIC WOMAN
Deze show vergt het uiterste van de bezoeker en is alleen geschikt voor mensen met stalen zenuwen. Verwacht het onverwachte en ontdek dat datgene wat u ziet niet mogelijk kan zijn… maar toch is. Wij nemen u mee in een duistere wereld waarin Skamandra wordt blootgesteld aan stroomstoten, waarbij de elektrische lading zo hoog oploopt dat gloei- en neonlampen spontaan gaan branden wanneer zij in aanraking komen met Skamandra’s lichaam. Skamandra is Miss Volta, een vrouw onder hoogspanning, die dodelijke stroomstoten doorstaat. Mysterie en sensatie waarbij deze dames de zintuigen manipuleren, waarheid en realiteit laten vervagen.