Kinderprogramma

Voor kinderen is het altijd moeilijk om stil te blijven zitten. Geeft helemaal niets, onze artiesten weten dat als geen ander en spelen daarop in. Zonder de actieve bijdrage van de kinderen zal de voorstelling niet eens half zo leuk worden! Kortom: doe mee, dans, schreeuw en maak plezier! Daarvoor is entertainment voor kinderen bedoeld.

Back_Stage_Kitty_Hagen_kinderfeest_clown_2

FREDERICO
Frederico is een internationale variété-artiest! Hij is goochelaar, clown, jongleur en is zelfs directeur geweest van zijn eigen circus. Zijn kindershow is een programma met een knipoog naar het volwassen publiek, dus leuk voor jong en oud. Frederico presenteert een hoed vol verrassingen.

Back_Stage_Kitty_Hagen_clown_kindershow_kinderfeest_1

CLOWN SLUNGEL EN MENEER PINDAKAAS
Deze ietwat vreemde heren komen op bezoek met een fantastische nieuwe show. Ze bouwen de spanning op en zullen met de kinderen allerlei rare fratsen beleven.  Spetterend meeleeftheater!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kinderfeest_kindershow_kindertheater_1

GIJS EN GUUS WERELDBEROEMD!
Bolle Gijs en Lange Guus hebben een jongensdroom: ze willen in het circus werken en wereldberoemd worden! Gijsberto is de sterkste man ter wereld en Guuseppe een behendig jongleur. Eerst moeten de circuspiste en de attributen klaargezet worden. De speelse Gijs is af en toe wel erg onhandig en de bazige Guus denkt alles beter te weten. Wie wordt er eigenlijk directeur van het circus? Totdat plotseling de echte circusdirecteur begint te praten.  Gijs en Guus moeten het vuur uit hun schoenen lopen voor de directeur. Ze hebben helemaal geen tijd meer om ruzie te maken… ze moeten optreden!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kinderfeest_kindershow_kindertheater_6

VAN SPROOKJESBOS TOT DISCOTHEEK
Een betoverende interactieve presentatie. Het clowneske figuur Paul is op zoek naar zijn rode clownsneus, want hij wil zo graag clown worden. Hij vindt van alles, maar geen neus! Zo wordt hij Roodkapje, Tarzan en de Klokkenluider van de Notre Dame, waarbij ieder sprookje in een ander jasje gestoken wordt, een discojasje welteverstaan. Roodkapje zoekt grootmoeder in de disco, Tarzan zet dansend de jungle op z’n kop en de Klokkenluider danst met Esmeralda de sterren van de hemel. Alle kinderen mogen meezingen en dansen in dit sprookjesspektakel vol dans, muziek en goocheltrucs.