Kerstdagen en Oud & Nieuw

Wilt u uw personeel of collega’s vlak voor de kerstdagen een stijlvol diner aanbieden als dank voor hun inzet voor uw bedrijf in het afgelopen jaar? Wij hebben leuke ontvangstanimaties hiervoor beschikbaar. Mag het allemaal wat ludieker? Daarvoor hebben wij schitterende typetjes!
Ook voor uw nieuwjaarsreceptie hebben wij vele suggesties om een goede start te maken in het nieuwe jaar!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kerst_animatie_1

ZWEVENDE KERST(B)ENGEL
Ontvangstanimatie voor een spectaculaire entree van uw gasten voor een kerstborrel of een kerstdiner. Een zwevende kerstengel en een prettig gestoorde kerstman, die de kerstliederen niet zingt, maar scandeert! Men zal zich in ieder geval even omdraaien om te zien of eigen ogen niet bedriegen! Ludiek, bijzonder verrassend en vooral niet te serieus!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kerst_animatie_3

DE RODE DRAAD VAN DE AVOND
Ontvangstanimatie als hierboven omschreven met een zwevende kerstengel, gevolgd door één persoon, “De Rode Draad” van de avond. De Rode Draad opent het buffet, kondigt sprekers aan, goochelt aan tafel of presenteert centraal in de ruimte bijvoorbeeld een nieuw product van uw bedrijf, zet een jubilaris in het zonnetje of zichzelf. De Rode Draad gaat vervolgens “incognito” als ober en dat levert hilarische situaties op… Hij is namelijk cum laude gezakt voor zijn examen aan de Hogere Hotelschool!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kerst_animatie_7

FIGUREN UIT DE VERHALEN VAN CHARLES DICKENS
Natuurlijk mogen Scrooge en Oliver Twist niet ontbreken als het om de echte Kerstsfeer gaat. Wij hebben vele artiesten die uw gasten avondvullend entertainment brengen.

Back_Stage_Kitty_hagen_kerst_animatie_13

KNOTSGEKKE KERST
Een schattige kerstengel, een wandelende kerstboom, een kerstkok (met diepvriespizza’s!) of klinkende kerstballen: lachwekkende taferelen zijn gegarandeerd!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kerst_animatie_10

WINTER WISHES
Eens in het jaar herrijst deze dame uit de sneeuw van het koude noorden. Een stijlvolle act in stemmig wit met een presentatie die ijs doet smelten. Met een betoverend mooi kostuum van fonkelende verlichting en een staf waaruit zij sneeuw kan laten verschijnen, brengt zij licht in donkere dagen. Haar jazzy kerstrepertoire is verwerkt in het winters geheel. Zij verzorgt uw kerstgedachte en geeft u iets blijvends mee voor de kerst, wanneer u van haar een persoonlijke kerstboodschap ontvangt. Deze fortune cookies in kerststijl zijn overdraagbaar, dus niet alleen leuk om te krijgen… ook om door te geven!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kerst_animatie_11

WAARZEGSTER MARISHA
Wat gaat het nieuwe jaar u brengen? Marisha is niet alleen bijzonder in haar uitstraling, zij is zeker bijzonder in haar uitspraken. De lijnen in uw handen zijn voor haar geen raadsels. In tegendeel, de lijnen van het leven openbaren zich, als Marisha de lijnen van uw geluk samenvoegt. Voor haar zijn het heldere raadsels en volgen er wellicht verborgen oplossingen. Marisha vertelt u niet iets nieuws, het gaat immers over uzelf. Zij laat u echter wel zien, dat u uw leven zelf in de hand heeft!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kerst_animatie_14

CHAMPAGNEFLES
Laat uw gasten een heerlijke binnenkomer hebben en ontvang iedereen met een wel HEEEEEEELE grote fles champagne!

Champagne_kroonluchter_1_-_klein

KROONLUCHTER MET CHAMPAGNE
Op deze manier heeft u vast nog nooit de glazen zien vullen!! Zeer bijzondere en uiterst attractieve manier om met z´n allen op het nieuwe jaar te proosten. De champagneglazen worden gevuld door een acrobate vanuit een echte kroonluchter. Origineler kan bijna niet!