Karikatuur-, portrettekenaar en -knipsters

Een leuke side-act tijdens uw evenement met een blijvende herinnering voor uw gasten!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_portrettekenaar_karikatuur_29

JOHAN VAN DAM
Hij tekent bij voorkeur vanaf een vaste plaats, waar men om de beurt voor hem poseert.

Deze plaats wordt ingericht met eerder gemaakte karikaturen van politici, sporters en andere bekende Nederlanders. De omstanders zien direct wat hen te wachten staat en kunnen zich ondertussen vermaken met de herkenning van de tekeningen en zich verheugen op hun eigen karikatuur.

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_portrettekenaar_karikatuur_tekenen_13

FRANS COUWENBERGH
Portrettekenaar Frans is een stille, maar boeiende act op uw party. Voorzien van een pittoresk decortje met verlichting en intrigerende teksten.

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_portrettekenaar_karikatuur_25

RENÉ VAN HOOREN
Binnen enkele minuten staat er een treffende karikatuur op papier! Voor uw gasten een leuke tastbare herinnering op A4-formaat. René kan zich presenteren in diverse outfits en daarmee een aangename bijdrage leveren aan uw themafeest.

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_portrettekenaar_karikatuur_tekenen_16

JEANET WILLEMS
Een geknipt silhouet, maar dan anders. Jeanet beheerst de kunst van het knippen van…
een karikatuur! Dit geeft weer een hele andere sfeer en er zal veel worden gekletst en veel worden gelachten. Maar wat dacht u van een geknipt logo van uw bedrijf, welke vervolgens op een door haar getekende karikatuur geplakt wordt? Jeanet kan zich presenteren in themakleding om zo helemaal in stijl haar knip- en tekenkunsten te vertonen. Bijzonder toch?