Jongleren balanceren

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_8

FREDERICO
Jongleren met kegels, ballen, hoeden en devilsticks. Balanceren met flessen, glazen en borden. Zijn act als jonglerende kelner met champagneflessen is bijzonder feestelijk tijdens uw party of evenement!

MINOLTA DIGITAL CAMERA

DAVE MOORE
Dave Moore presenteert een klassieke jongleeract. Als vriendelijke gentleman blaast hij een haast uitgestorven traditie nieuw leven in. Dave Moore jongleert met zijn bolhoed, wandelstok en sigaar. Zijn balanstruc met sigarenkistjes is uniek in Nederland!

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren3

BONNY & CLYDE
Komische draaiende borden-act. Een artiestenechtpaar uit de jaren ’20 van de vorige eeuw kan maar geen afscheid van het vak nemen. Onder het motto “Life is a Cabaret” presenteren zij variété uit de oude doos. Een show met playback, dans, jongleren, balanceren en wiebelend hotelporcelein, kortom “borden vol onzin”! Deze act is in de hoedanigheid als de Manager en zijn Secretaresse ook geschikt voor bedrijfspresentaties onder het motto: “Hoe houden wij de boel draaiende?”

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_18

STEPHAN MASUR
Stephan combineert dans, ritme, muziek en jongleren tot een verfijnd spel. Elegantie en discipline worden vertoond in een aantal verschillende shows. Clubroutine, torch swinging, poëtisch spel op muziek van Vivaldi en een variant op de Argentijnse bola-bola-act. Alles in volledige artistieke harmonie!

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_6

ERIK BORGMAN
Pele, Cruijff, Maradonna en Kluivert? …Ballenjongens! Zeker als u ze gaat vergelijken met een fantastische balbehandelaar als Erik. Een jongleur die met maar liefst 5 originele voetballen de hele wereld aan zijn voeten krijgt. Erik Borgman combineert zijn unieke balgevoel met een scherp gevoel voor humor dat direct doel treft! De beste voetbalact van Europa kent geen sterallures, overal waar hij wordt uitgenodigd, komt hij. Op het voetbalveld, in uw bedrijf, in het theater, maar ook op straat. Mogelijkheden te over: workshops, peptalk, clinics, conferenties, straatshows, stadionshow, openingen sportzaken/sporthallen, gala’s, etc.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_7

FREDDY KENTON
De Nederlander Freddy Kenton is een jongleur van internationale klasse. Zijn optreden is een aaneenschakeling van hoogtepunten waar de spetters vanaf vliegen. Non stop en met razende vaart wisselen trucs elkaar af, waarbij de moeilijkheidsgraad steeds wordt verlegd. Met ringen en ballen in alle soorten en maten, zelfs met een fles champagne en een glas, weet hij de meest bijzondere kunsten te vertonen.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_14

MARTY LE GRAY
“Jongleren met drie draaiende kettingzagen”. Iedereen heeft erover gehoord, maar slechts drie mensen op deze wereld kunnen dat. Marty is niet zomaar een jongleur. Van Hollywood tot Amsterdam laat hij zijn kunsten zien. Naast zijn enorme jongleertalent staat zijn show bekend om de grote hoeveelheid humor. Marty kan werkelijk met elk voorwerp jongleren. Geef hem brandende toortsen of messen, hij voert er een geweldige show mee op. Marty kan zelfs met twee messen jongleren terwijl hij een appel eet.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_16

NIELS DUINKER
Niels is technisch één van de beste jongleurs ter wereld. Niels combineert zijn jongleerkunsten met een presentatie die zijn shows tot iets bijzonders maakt. Het repertoire: gala-shows, straatshows, workshops en lopend entertainment. Deze jonge artiest vermaakt zijn toeschouwers met ballen, ringen, kegels, ballonnen, hoeden en nog veel meer, al dan niet gepresenteerd vanaf zijn éénwieler!

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_12

MARC PICARD
Klassieke gentleman-jongleur met balletjes, hoedjes en sigarenkistjes. Wilt u iets compleet anders? Marc heeft een hilarische variant: de Western-jongleeract!

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_1

ALOHA BROTHERS & JUGGLING JAY
Een tropische jongleershow, een programma met een verhaal en veel interactie met het publiek! Aloha, ga je met ons mee op vakantie? We nemen je mee naar een zonnig strand met helder water en omgeven door palmbomen. In dit paradijs is zoveel om van te genieten: kokosnoten, bananen, lekkere drankjes… Laten we genieten tot de zon ondergaat! Juggling Jay Solo is een interactieve show met alle jongleerfacetten, inclucief jongleren op stelten!

Back_Stage_Kitty_Hagen_jongleur_jongleren_10

JACK JAXX
One-man-show op eenzame hoogte! Jack Jaxx is een jonglerende stand-up-comedian. Hij maakt veel plezier en zorgt voor de nodige interactie met het publiek.