Jeugdprogramma

Voor de wat oudere kinderen zijn er ook diverse mogelijkheden, variërend van theater tot bijzondere workshops. Er is geen tijd voor verveling en ze zullen kunnen terugkijken op een leuke en leerzame dag. Ons aanbod in jeugdshows is stoer genoeg zonder kinderachtig te worden.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jeugd_straatheater_animatie_3

DE FAKIR VERTELT
Een fakir is niet alleen om naar te kijken, maar ook om aan te vragen! Na afloop van haar optreden zal fakir Kitty Hagen alle prangende vragen van de kinderen beantwoorden.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jeugd_straattheater_animatie_5

DA CAPO
In deze interactieve voorstelling is Paul een entertainer, die best wel eens zou willen zingen, dansen en goochelen. Allerlei muziek- en dansstijlen komen voorbij. Van trommels tot trance, jumpstyle en voor de oosterse dans komt zelfs een buikdanseres langs om onze ludieke entertainer en de kinderen bij te staan. Uiteindelijk blijkt, dat de kinderen alles veel beter kunnen dan de dansleraar en eigenlijk heeft hij dus alles van hen geleerd.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jeugd_straattheater_animatie_2

MR. SUITCASE
Mr. Suitcase is een dakloze gentleman die de wereld rondreist op zijn bakfiets. Zijn enige bagage: 15 koffers. Daarin zit voldoende materiaal om zijn publiek kennis te laten maken met zijn magische en clowneske kanten. Maar, niets staat vast en niets ontgaat hem. Mr. Suitcase staat bol van de improvisaties waarbij hij charmant, vertederend en kindvriendelijk is, maar op het volgende moment ook weer vol vuur, magie en absurditeiten zit. Fysiek spektakel, visuele kolder en rondwaaiende nonsens.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jeugd_straattheater_animatie_6

CULTUURPROJECT “OP DE PLANKEN”
Een workshop theater, mime en clownerie. Er wordt toegewerkt naar een act, waarin de kinderen de sterren van de hemel spelen. Het project wordt afgerond met een gezellige voorstelling waarin de nieuwe artiesten hun kunsten zullen presenteren aan elkaar, aan de ouders en aan andere belangstellenden. Dit project wordt op maat gemaakt, afhankelijk van de leeftijd, groepsgrootte en beschikbare tijd.

Back_Stage_Kitty_Hagen_jeugd_percussie_workshop_8

WORKSHOP PERCUSSIE EN AFRIKAANSE DANS
De kinderen worden in groepjes verdeeld en gaan onder leiding van ervaren instructeurs leren trommelen of dansen. Daarna rouleren ze, zodat ze van beide activiteiten kunnen proeven. Na afloop is er natuurlijk niets mooier dan samen een show verzorgen!