Halloween

Hier geven wij u enkele suggesties om uw Halloweenparty nog aantrekkelijker te maken! Stuk voor stuk spraakmakende acts en bijzondere animaties, gepresenteerd door macabere persoonlijkheden… Zij kunnen u en uw gasten de stuipen op het lijf jagen, rillingen bezorgen en u verstijfd laten zitten van schrik. En toch zult u zich kostelijk vermaken en altijd gaat u met een goed gevoel naar huis.

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_heks

HEKSENSHOW KITTY HAGEN
Een duister feest waarin met heilig vuur wordt gespeeld en elementen van glas, spijkers en vlijmscherpe zwaarden aan uw verbijsterende oog worden blootgesteld. Een spel tussen een vrouw en haar natuurlijke krachten. Een show die zijn weerga niet kent! Actie, spanning, sensatie en perfecte muzikale timing. Haar expressie, kracht en uitstraling completeren een explosieve show en zij brengt u in extase. Een aaneenschakeling van effecten en gebeurtenissen die hun uitwerking op u niet zullen missen. Van het publiek zal medewerking worden gevraagd…

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_gothic_heks

GOTHIC WITCHCRAFT
Een angstaanjagende act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Messemwerpen met o.a. brandende messen door een voorgespannen krant heen, bijlen gooien en schieten. Interactie met het publiek, misschien treft u het en bent u één van de uitverkorenen. Een boeiende show, waarbij vuur het geheel completeert!

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_heksen_animatie_1

HEKSENANIMATIE
Ontvangst- en zaalanimatie. U krijgt de schrik van uw leven als u deze twee griezelige heksen ontmoet! Ze ontvangen u met “heksen-brabbeltaal” en besnuffelen op aangename wijze uw gasten. In eerste instantie lijken ze misschien wat vreemd, maar als u ze leert kennen, blijken ze best wel lief te zijn.

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_waarzegster

HANDLEZERES MARISHA
Durft u de waarheid onder ogen te zien? De lijnen in uw handen vertellen over uw heden, verleden en toekomst. Breng een bezoek aan handlezeres Marisha en u zult verrast en verbaasd zijn over wat zij u precies te vertellen heeft.

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_goochelen_ontvangst

MONSIEUR FREDERIQUE
Voor een bijzondere ontvangst, vergezeld van magische trucs. Laat u een warm welkom heten door deze gastheer en huiver van zijn kunsten van het
“close-up-goochelen”.

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_spinnen

LES TORREZ
Een uniek en indrukwekkend schouwspel tussen mens en dier. Deze spectaculaire act doet u op het puntje van uw stoel zitten en laat u ervaren hoe het is om krokodillen, leguanen en vogelspinnen van dichtbij te kunnen bekijken. Misschien wordt u wel gevraagd als assistent?! De muziek is fantastisch gekozen en accentueert dit nummer in al haar facetten.

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_bosheks

JO DE BOSHEKS
Mobiele animatie. Jo de Bosheks is altijd op zoek naar nieuwe planten om haar kruidenthee van te trekken. Tijdens haar zoektocht zal ze niet schromen om de gasten haar snode plannen kenbaar te maken. Dat doet ze dan wel op onnavolgbare wijze!

Back_Stage_Kitty_Hagen_halloween_dans_1

VAMPIRELLA
Voor een eng feestje! Griezels langs je rug, klapperende tanden, grote bange ogen en ‘t klamme angstzweet in je handen. Vampirella is een griezelact waarin zij u met onverwachte bewegingen de stuipen op het lijf jaagt. Met haar gevaarlijke zwaard komt ze dreigend dichtbij om vervolgens een staaltje van haar opmerkelijke lichaamsbeheersing te laten zien. Wanneer uw locatie over blacklight beschikt, is tevens een blacklightshow mogelijk met een onthoofde danseres. Hierbij is het wel nodig, dat de zaal compleet donker wordt gemaakt.

Back_Stage_Kitty_Hagen_black_rose_halloween

BLACK ROSE
Waarzeggerij kent vele verschijningsvormen en heeft door de eeuwen heen vele mensen gefascineerd.Op bijzondere wijze geeft Black Rose daar gestalte aan. De oorsprong van het waarzeggen ligt bij de Orakels, wijze mensen waar men heen ging om raad te vragen. U gaat op reis naar de tijd van Graaf Vlad Dracul, een wrede moeilijke tijd. Met behulp van symboliek geeft zij de mensen inzicht in wie ze zijn, waarom bepaalde gebeurtenissen in hun leven plaatsvinden en hoe ze hier invloed op kunnen uitoefenen. Men kan een vraag stellen of zich laten verrassen. Met of zonder decor staat Black Rose garant voor een boeiende verschijning op uw feest.