Goochelaar illusionisten

Back_Stage_Kitty_Hagen_goochelaar_3 (1)

FREDERICO
Een entertainer in close-up-goochelen; het manipuleren van uw zintuigen! Hilarisch en verbazingwekkend wat zich onder zijn handen en voor uw ogen afspeelt. Uitstekend geschikt als zaalanimatie, waarbij Frederico aan tafel goochelt.

Back_Stage_Kitty_Hagen_goochelaar_5

QUATSCH
Quatsch als uw gastheer of in de presentatie van één van de vele typetjes die hij in huis heeft. Van butleract tot piratenshow, altijd doorspekt met magische kunsten.

Back_Stage_Kitty_Hagen_show_illusie_13

WINFRIED & ANGÉLIQUE
Twee jonge artiesten die al vele prijzen en onderscheidingen hebben verdiend. Bekend van het TV-programma “De Nieuwe Uri Geller”, seizoen 2009. Als openings- of slotact zeer geschikt om uw gasten op het puntje van hun stoel te laten zitten!

4.1.2P1

REVUE DES ILLUSIONS
Uniek in Nederland! Drie vrouwen presenteren een wervelende illusieshow. Sensueel en met humor. Drie verschillende types met elk een eigen karakter. Laat u verrassen en uw zintuigen prikkelen.

Back_Stage_Kitty_Hagen_mindreader_mentalist

MINDREADER
Een snelle act met veel grappen en grollen, waarbij de “Mindreader” geblinddoekt op het podium zit. Een tweede persoon loopt tussen het publiek en de mindreader weet alle voorwerpen die de toeschouwers uit hun zakken halen te benoemen. Maar ook gedachtes worden uit het niets genoemd door de Mindreader. Een indrukwekkende act waarin veel leuke en verrassende wendingen zitten. Deze act is internationaal bekroond.

Back_Stage_Kitty_Hagen_mentalist_goochelaar

MENTALIST
Een ongelooflijke voorspellingsact: Iemand uit het publiek gooit een dartpijltje op een plaats of een land op de grote wereldkaart. Een andere toeschouwer maakt stiekem een tekening op een papiertje en verstopt deze in zijn broekzak. De mentalist komt niet in de buurt van de koffer. M.b.v. handschoenen wordt de schoen van de mentalist uitgedaan. Uit de schoen verschijnt een papiertje waarop het gekozen land en de tekening van de toeschouwer staat.