Diverse typetjes

Leuke typetjes, grappige typetjes, serieuze typetjes, niet-te-omschrijven-typetjes, allemaal zijn ze graag geziene gasten tijdens uw feest. De één is zwijgzaam maar zeer aanwezig, de ander houdt niet zo van stilte en kletst met iedereen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_themafeest_burgemeester_4

FREDERICO als LOCO-BURGEMEESTER
Wilt u uw bedrijfspand laten openen door een “echte” burgemeester? Of heeft u een jubileum te vieren, waarbij de aanwezigheid van deze burgemeester op prijs gesteld wordt? In elk geval wordt met veel égards door Frederico een lintje doorgeknip

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_themafeest_beveiliging_3

FREDERICO als BEVEILIGER
Helemaal toegewijd aan zijn taak als beveiliger zal Frederico tussen uw gasten rondlopen. Echter… hij is natuurlijk wel incognito!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_toilet_themafeest_5

GEZUSTERS BIDET
Coby & Sjaan verhogen uw plasplezier. U bent na uw toiletbezoek weer helemaal op de hoogte van de laatste roddels… Sfeervol plassen met gezellige begeleiding.

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_themafeest_oosters_6

HASSAN, DE ARABISCHE KOOPMAN
Werkelijk álles heeft Hassan te koop, u kunt het zo gek niet bedenken! Overal zit zijn handelswaar verstopt en in combinatie met goochelen wekt hij zowel verbazing als hilariteit. Heel vriendelijk kan Hassan u ook eigengemaakte thee schenken, met lekkere snoepjes en een flinke scheut humor! En passant poetst hij ook nog uw schoenen en meer…

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_themafeest_amsterdams_8

SJONNIE
Amsterdamse bluffer met een blaffer. Hij verdient zijn geld meestal in de nachtelijke uren. En of je nou wilt of niet: je moet wel van hem houden!

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_themafeest_ober_11

OBER
De “Hork van de Horeca”. Deze ober moet nog veel leren, vooral van zijn fouten. Sterke punten: niet bekend. 

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_themafeest_gastvrouw_9

GASTVROUW
Meer gast dan vrouw, maar zééééér hartelijk. Ze gaat per ongeluk nog wel eens de herentoiletten binnen. “Het zit niet tussen de oren, wel tussen de benen!”

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_themafeest_kwakzalver_10

KWAKZALVER
Deze goede man heeft voor elk kwaaltje wel een oplossing! Leuke onderbreking bij bijvoorbeeld een artsencongres of seminar! 

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_nar_themafeest_34

DE DORPSGEK
Ieder dorp had vroeger wel een dorpsgek! Deze gek weet in al zijn onbenulligheid uw gasten te vermaken, zonder dat hij dat zelf in de gaten heeft! 

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_zwerver_themafeest_35

LeoNARdus
Een vrolijke, ontroerende grappenmaker tijdens uw evenement. Niet zo geschikt voor al te jeugdige toeschouwers…

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_typetje_23

BRIDE TO BE
Haar grote dag lijkt in het water te vallen. Gelukkig is de opkomst van haar gasten enorm, of is het publiek? Naarstig op zoek naar haar Richard zullen dames, heren, kinderwagens, rolstoelen, pendelbussen en overige aanwezigen in haar wandelgangen uitwijken. Maakt u plaats en honden aan de lijn s.v.p. Beleef de mooiste dag van haar leven!

Back_Stage_Kitty_hagen_animatie_typetje_19

HOFDAME
In de leer voor hoffelijkheid. Elegant, sierlijk en gracieus zijn niet de juiste woorden. Dominantie. jaloezie, aandacht trekken en nog meer goede eigenschappen heeft zij wel voor u in petto. Windbuil zijn legt haar geen windeieren. Blauw, blauwer en blauwtjes lopen speelt een grote rol.

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_badkamer

DE BADKAMERACT
Plotseling verschijnen deze mannen met hun gezicht vol scheerschuim met alleen een badhanddoek om, op zoek naar de badkamer. Schuilend achter planten, gordijnen, tafels en stoelen zoeken zij klunzig de weg. Ze laten je niet alleen lachend achter maar misschien zelfs met een hand vol scheerschuim.

Back_Stage_Kitty_Hagen_animatie_golf

DE GOLFERS
Walter en Stanley zijn twee Engelse “gentlemen” die helemaal gek zijn van golf. Zij komen plotseling langs op zoek naar hun “little white ball”. Ze raken in gesprek met geïnteresseerden over het spel en dagen mensen uit om een afstandsputje te wagen met behulp van een bierglas als hole.

Bij uitstek een geweldige act tijdens zomerse evenementen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_zakkenrollen_zakkenroller

ZAKKENROLLER RODERICK WATERPAS
Een verlegen, kwetsbaar hilarisch karakter. Roderick komt op en produceert uit een ballon m.b.v. een banaan een fles Champagne tevoorschijn. Daarna valt er uit het niets een bowlingbal op de grond en laat hij zich met een touw vastbinden door twee toeschouwers. Nadat de knopen zijn gecontroleerd, bedankt hij de toeschouwers door volledig bevrijdt de handen te schudden. Na grote verbazing wordt alles gecontroleerd en zit Roderick weer vast. Echter… heeft Roderick ook het horloge van de toeschouwer inmiddels gestolen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_buikspreker_buikspreekact

BUIKSPREKER SANDER
Een hilarische buikspreekact met brutale vogel Charlie. Sander combineert scherpe humor en poppenspel. De act komt tot een climax wanneer Sander twee nietsvermoedende toeschouwers in de act betrekt en hen een nieuwe stem geeft, waarmee ze wel heel bijzondere opmerkingen maken tegen elkaar. De nieuwe stemmen komen geheel tot hun recht in de finale waarin zij een volkshit ten gehore brengen waarbij het publiek geheel uit zijn dak gaat en luidkeels meezingt.