Dierennummers

Back_Stage_Kitty_Hagen_spraakmakend_reptielen_krokodillen_4

LES TORREZ
Spraakmakende act, waarbij enerzijds een show gegeven wordt met krokodillen, slangen en leguanen. Anderzijds kun u kiezen voor een “meet & greet”, waarbij de gelegenheid is om de dieren van dichtbij te bekijken, soms zelfs aan te raken en uiteraard uw vragen beantwoord te krijgen.

Back_Stage_Kitty_Hagen_ganzenfanfare_dieren_act

GANZENFANFARE
Een sensatie op elk festival, een hit in ieder winkelcentrum! Een tamboer en zijn assistent en een groep Toulouser ganzen zorgen voor verwonderende blikken van het publiek. Met tromgeroffel, gegak en andere muzikale klanken marcheren ze door de straten, over braderieën en festivalterreinen.

harrie

HARRIE HARREWAR
Trekkend door veld en beemt probeert Harrie, een ietwat slungelige goedzak, de kunsten van zijn honden te vertonen aan eenieder die de moeite neemt even stil te staan. Als er eenden aan komen waggelen, nemen de honden het gezag van hun baas over en brengen zij de eenden op een hartverwarmende manier naar hun hok terug. Bijzonder geschikte act voor straatfestivals, braderieën, scholen en winkelcentra.

Back_Stage_Kitty_Hagen_hondenshow_dierenact

RON RONELL’S HONDENSHOW

Natuurlijk luistert uw hond keurig en geeft hij een pootje voor een koekje… Maar u zult versteld staan van de kunsten die de honden van Ron vertonen!

marcel_pipowagentje_pony

PIPO WAGENTJE
Ieder kind waant zich Pipo of Mamalou als ze in dit mini-pipowagentje paraderen over kermissen, festivals, braderieën, winkelcentra of jaarmarkten. Een kleine pony voor de wagen en begeleiding is inbegrepen.