Creatieve workshops

U heeft de keuze uit uiteenlopende creatieve workshops, altijd in een ongedwongen sfeer. Leerzaam en vooral gezellig!

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_scheren

DE MEESTERBARBIER VOOR EEN GLAD RESULTAAT
De workshop “klassiek scheren” is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten als side-act! Er wordt gewerkt met een veiligheidsscheermes, waarbij veel aandacht is voor huidverzorging. Deze workshop kan gegeven worden in een mobiele scheersalon, welke naar wens in te richten is in een Middeleeuwse sfeer, Burlesque, modern of nostalgisch!

Back_Stage_Kitty_Hagen_make_up_workshop_vrijgezellenfeest_1

STUDIO CHANTAL VOOR EXTRAVAGANTE MAKE-UP
Hoofdpersoon Chantal, een uitbundige Hollywood-ster, vertelt alles over make-up, glitter en glamour. Natuurlijk vergezeld van hilarische anekdotes uit het nimmer saaie leven van deze zeer aanwezige dame! In de groep kan alles “1-op-1” worden uitgeprobeerd. Leuk voor een vrijgezellig feestje, als ladies-event wanneer de heren apart iets ondernemen of als mobiele make-upsalon bij een themafeest!

Back_Stage_Kitty_Hagen_karikatuur_workshop

KARIKATUUR TEKENEN
De gasten worden verrast met de kneepjes van het vak “karikatuur tekenen”. Natuurlijk gaat men ook zelf aan de slag, dat wordt lachen, gieren, brullen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_pantomime

PANTOMIME SPELEN
Het toepassen van theatertechnieken is een goed hulpmiddel om u en uw gasten bewust te laten worden van hun lichaamstaal en die van een ander. Ook het prikkelen van de verbeelding speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe processen binnen een bedrijf. Of het nu gaat om teambuilding of persoonlijke ontwikkeling, u zult versteld staan van wat er in korte tijd bereikt kan worden op het gebied van zelfvertrouwen, samenwerking, bewustwording, communicatie en motivatie.

Back_Stage_Kitty_Hagen_handlezen_workshop_vrijgezellenfeest

HANDLEZEN
Hier krijgt u een blik in de aloude kennis van het handlezen. Wat vertellen handen eigenlijk? Deze workshop bestaat uit een theoretisch deel waarin uitgelegd wordt welke dingen makkelijk in handen herkenbaar zijn. Het andere deel is oefening. Men kijkt in elkaars handen zodat de theorie duidelijk en beeldend wordt. De docente zal ook zelf ieders hand lezen en er een persoonlijk tintje aan geven. Het resultaat is niet alleen dat men handen leert lezen, maar ook dat men informatie over zichzelf krijgt.