Circus Tent Huren

Verhuur van circustenten, inrichting en circus decor!

De perfecte tent voor ieder event. Van grote circustenten van minimaal 10 meter doorsnee tot kleine theatertentjes en voor groepen van maximaal 20 man; u huurt hier de perfecte circustent. Voor uw evenement word de tent opgezet en achteraf ook weer afgetuigd.

Circustenten – Inrichtingen – Decors

Grote circustenten huren

De circustenten die u bij ons huurt zijn beschikbaar vanaf een grootte van minimaal 10 meter doorsnee. De tenten Fantasia (16 meter doorsnee) en Luna (10 meter doorsnee) zijn in ons eigen bezit; voor alle andere afmetingen, vormen en speciale wensen werken wij samen met betrouwbare partners. Ook doen wij de bemiddeling en adviseren wij welke tent het beste past bij uw planning.

Kleine Tentjes Verhuur Theater

Kleine tentjes huren

Kleine tentjes te huur, geschikt voor festivals, binnen- en buiten evenementen. Voor uw eigen evenement of als toegevoegde waarde met theatervoorstelling. De tentjes die u samen met bijbehorende theatervoorstelling huurt zijn vermaak ten top en lekker gecentreerd op 1 vaste door u gekozen locatie, met maximaal toegang van circa 15 a 20 mensen per keer. Bekijk HIER alle verschillende theatervoorstellingen.

Circustenten – Inrichtingen – Decors

Circusdecor en inrichting huren

Voor binnen en buiten evenementen, hier huurt u de aankleding van uw terrein. Denk hierbij aan fantastische circus façades, kiosks, brandende toortsen of grote spotlights, entreepoorten, hekwerken, woonwagens (voor de sier of voor gebruik), en nog veel meer. Met een tent alleen heeft u de praktische kant; maar de aankleding is natuurlijk uiterst belangrijk voor het échte circusgevoel!

DIRECT HUREN