Circus Artiesten Huren

Huur hier uw artiest, van Acrobaat tot Vuurspuwer!

Een scala aan fantastische Circusartiesten, in te huren voor ieder binnen of buiten evenement.
Van acrobaten tot vuurspuwers en van jongleurs tot messenwerpers. Huur hier uw circusartiest in voor een feestelijke happening of speciale gelegenheid, bedrijfsuitje of privé feest. Onze circusartiesten maken er een onvergetelijke gebeurtenis van. Spektakel en entertainment zoals alleen het Circus kan bieden, in éen van onze circustenten maar ook op uw eigen locatie.

Behalve een individuele circusartiest inhuren kunt u bij Back Stage Kitty Hagen ook terecht voor het inhuren van een totaal Circusevent, compleet met circustenten.

4

Messenwerper inhuren

Een spectaculaire circusact, gepresenteerd door 2 vrouwen, uniek in Nederland!
Een messenwerper inhuren zorgt uiteraard voor de nodige spannende momenten en houd het publiek op het puntje van de stoel! Als u denkt aan het inhuren van een messenwerper dan is dat de juiste keuze als ‘Eyecatcher’ op uw feest of evenement.

Let op! Alleen bedoeld als entertainment, niet voor het oplossen van burenruzies!

Artiesten en Circusacts

Vuurvreter of vuurspuwer inhuren

Uw evenement wordt ‘hotter’ met het inhuren van een vuurvreter en vuurspuwer!
Een eeuwenoude spannende circustechniek die nog steeds zorgt voor verrassing en verbazing.
Deze vurige dame speelt zowel met vuur, als ook met de harten van het publiek.

Geen zorgen, wij nemen zelf het vuur mee, dus u mag de lucifers thuislaten.

Artiesten en Circusacts

Acrobaat inhuren

Van poëtisch tot komisch, van spannend tot luchtig. Een acrobaat of luchtacrobaat inhuren voor uw evenement zorgt altijd voor groot succes! Duo acrobatiek met kracht en souplesse of huur een acrobaat hoog in de lucht aan multi koord, doeken, een ring, trapeze of touw. Een circusartiest met een acrobatiek act inhuren zorgt altijd voor verwondering en kijkplezier met een hoge entertainment waarde.

jongleur inhuren

Jongleur inhuren

Wilt u een jongleur inhuren, wij houden graag de balletjes voor u hoog of de bordjes draaiende.
Bij het inhuren van een jongleur of het inhuren van een diabolo artiest met een diabolo act vliegt er van alles door de lucht. Van huur een bounce ball jongleur tot tempo jongleur, het inhuren van deze circusartiesten zorgt voor spektakel.

Deze Circusacts met scherpe coördinatie is entertainment ten top voor jong en oud!

Danser Inhuren

Paaldanseres of Buikdanseres inhuren

Van bewegende heupen bij het inhuren van een buikdanseres tot een broeiend Burlesque gevoel bij het inhuren van een ‘Burlesque paaldansact’. Huur éen danser, wij adviseren u graag welke dansact het beste past bij uw evenement. U zoekt een dansact opwindend of kalmerend, groots of subtiel? Wij verhuren sensuele buikdanseressen, thema dansers, Burlesque acts en paaldansers.

Het inhuren van mannelijk of vrouwelijk dansers die van elk evenement gegarandeerd een succes maken. Wij adviseren u graag!

illusionist inhuren

Illusionist inhuren

De magie van het verdwijnen en verschijnen, de manipulatie van de zintuigen.
Hoe kan dat nu?? Hoe gaat dat nu?? Het inhuren van een illusionist, dat zorgt voor een betovering.
Waar het onzichtbare weer zichtbaar wordt en waar de magie tijdens uw evenement tot leven komt.

Huur een illusionist en uw evenement zal nooit meer hetzelfde zijn, en dat is iets wat men zich nog lang zal heugen!

goochelaar inhuren

Goochelaar of zakkenroller inhuren

Zowel bij het inhuren van een goochelaar of het inhuren van een zakkenroller is snelheid en mentaal overbluffen het ingrediënt om u te laten genieten. Met rappe tong of komedie zal de ingehuurde goochelaar of zakenroller zijn kunsten vertonen. De vingervlugge goochelaar of zakkenroller zal u en uw publiek met een knipoog en een glimlach om de tuin leiden, ook al zit u er met uw neus bovenop!

Een goochelaar inhuren kunt u het beste bij ons doen, voor u het weet zit uw portemonnee vol met speelkaarten of bij het inhuren van de zakkenroller bent u de portemonnee helaas kwijt! Geen nood; aan het eind komt alles weer op zijn magische pootjes terecht!

Artiesten en Circusacts

Reptielen show of Reptielen demonstratie inhuren

Spanning en sensatie als Circusact met reptielen of inhuren als educatieve reptielen demonstratie. Reuze wurgslangen inhuren of als educatief reptielen demonstratie alla ‘Freek Vonk’ met Python slangen, krokodillen, leguaan, varaan, schorpioenen en vogelspinnen. Slangen inhuren voor ‘Foto shoots’ behoort eveneens tot de mogelijkheid!

Wilt u een ware reptielen dierentuin op uw locatie? Voor dat u het weet heeft ook u een slang om uw hals!

DIRECT INHUREN