Circus Acts Huren

“May all your Days Be Circus Days!”

Er is geen andere kunst waar het verstand zo plaats maakt voor het hart. Wat is dat nu de Magie van Circus? Vergeet die zogenaamde volwassen wereld en dompel je onder in de betovering die Circus heet. Circus is en blijft een kunstvorm voor jong en oud en zoals Toon Hermans verwoorden: Altijd denk ik bij mijn eigen, als ik mij weer in het Circus stort, het ergste wat me kan gebeuren is dat ik ooit volwassen word.

Van één enkele circusact of attractie t/m een compleet event op uw locatie!

Huur uw circusact bij Backstage Kitty Hagen Circus events, voor uw feestje, bedrijfsevenement of andere happening. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Acts die de aandacht van het publiek vasthouden en zorgen voor sensatie en vermaak. Een compleet verzorgd event inclusief acts, materiaal en alle benodigdheden als ook de organisatorische verzorging afgestemd op uw wensen.
Een event op maat samengesteld met meerdere circusartiesten en circusacts die samen voor een prachtig spektakel zorgen.
Behalve voor grootschalige evenementen kunt u bij Backstage Kitty Hagen Circus events ook terecht voor het inhuren van een individuele circus artiesten.

Circus Fantasia Inhuren

Circus Theater Fantâsia inhuren

Niet zo maar Circus maar een ware beleving!

U kunt ons inhuren compleet met Circustent of wij toveren uw locatie om tot een waar Circusfestijn.
Theater Circus Fantâsia presenteert een thematisch programma met een mooie mix van ontroering en passie, komisch en hilarisch, spannend en meeslepend. In een aangenaam tempo vol afwisselingen rondom een verhaal. Het programma duurt 2 uren incl. een pauze of opgedeeld in blokjes.
Theater Circus Fantâsia is geschikt voor alle leeftijden, doet het fantastisch voor kinderen maar ook zeker met een knipoog naar de volwassenen. Tevens verzorgd Theater Circus Fantâsia voorstellingen voor de zorg en mensen met een beperking. Het is altijd feest als Theater Circus Fantâsia is geweest!
Komt het zien! Er is geen kunstvorm waar het verstand zo plaats maakt voor het hart.

Circus Workshops, Circus Projecten, en zelf de ster zijn in de Circuspiste!

Huur ons in met verrassende circusworkshops projecten en originele Kick-off incentives.
Educatief met een uitdaging of gewoon als een leuke ervaring. Inhuren voor Circus Workshops zijn een beleving en fascineert groot & klein! Onze Circus projecten zijn geschikt voor kinderen en volwassenen en voor kinderen en volwassenen met een beperking.
Wilt u zelf de ster zijn in de Circuspiste wij verzorgen complete circusprojecten voor kinderen met ‘Circus op school’ en een bedrijfsevent met ‘Stars in de Manege’ voor volwassenen.

Laat u inspireren door ons ruime aanbod. Wij adviseren u graag en vakkundig!

‘La Piazza Pazza’ inhuren: Het loopfeest in de sfeer van de parade!

Vrolijk gekleurde kleine tentjes met doorlopende rariteiten en korte voorstellingen. Het vlooiencircus, vrouw met de baard, loopspookhuis, De vrouw van 10.000 volt, van meisje tot gorilla, het slangenmeisje, de waarzegster en ga zo maar door. In een entourage van de nostalgie van weleer, gekleurde lichtjes, houten tafels en banken, bad eendjes, diverse foodcorners en fingerfood. Kortom: een zinnenprikkelende kakofonie van vermaeck!

burlesque carnival freaks inhuren

Burlesque Circus Event en Freak Show acts inhuren!

‘Welcome to Burlesque’ in het theater of bij u op locatie? U kiest voor de Roaring sfeer en wij verzorgen de perfecte uitvoering. Burlesque met circus ingrediënten als dinershow of walking festival! Carnival of Freaks, een keer iets anders? Welkom in de bizarre wereld van de abnormaliteit. Cirque du Freakz fantasierijk gemixt met het Carnavaleske!

Back Stage Kitty Hagen seniorenshow liedjes muziek vroeger

Musici inhuren

Volledig aansluitend op welk thema u ook maar in gedachten heeft, wij verzorgen voor u de muziekale invulling! Van instrumentale solist tot volledige band, van zangeres als Marlène Dietrich tot knotsgekke grammofoonplaatjes draaier, en van een oosters looporkest tot een volledige discoshow! Muziek en Zang, DJ’s en Coverbands,

dieren acts demonstraties attracties inhuren

Dierenacts en dieren demonstraties inhuren!

Bij het circus horen dieren! Maar wel met respect en liefde voor onze bevachte, geschubde en gevederde vrienden. Van een gezellig humoristisch honden nummer tot een fotoshoot met papagaaien of reptielen. Educatieve workshop ‘ontmoeting met reptielen’ en van mooie paardendressuur tot een leuke ganzenparade. Duiven die aan vliegen op uw bruiloft, kameel of pony rijden, noem het maar op. Zelfs een tijdelijke dierenboerderij of Knuffeldieren dag op locatie is één van de mogelijkheden bij Backstage Kitty Hagen!

Inhuren van Sideshows, Theatervoorstellingen en Rariteiten!

You won’t believe your eyes, authentic Sideshow, living Curiosity, Theatertentjes en Decoratie.Bijzonder, verbijstering, ongeloof, maar vooral humor en interactie in een ongewone  sfeer. Komt het zien! Een breed scala aan mogelijkheden van verrassende rondlopende bijzondere mensen die zichzelf en hun kunsten tonen tot een Hilarische Suikerspin. Laat je inspireren, maar vooral kom het beleven! Back Stage Kitty Hagen events voor het inhuren van rariteitenkabinet tot het inhuren van theatertentjes die geschikt zijn voor festivals, binnen en buiten evenementen.

DIRECT INHUREN