Circus Fantâsia op tournee

Iedere zomer tourt Variété Circus Theater Fantâsia door Nederland met een compleet nieuw programma vol afwisseling, spanning en spektakel. Circus Fantâsia is niet zomaar een circus, maar een beleving, altijd verrassend en ontroerend! Circus met een verhaal, geschikt voor kinderen maar zeker ook met een knipoog naar de volwassenen. Dit mag u, jong en oud, niet missen!

 Tevens biedt Circus Fantâsia de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden juli en augustus tegen een zeer speciaal uitkooptarief de complete tent met voorstelling en artiesten in te huren voor bijvoorbeeld dorpsfeesten, braderiën, oranjeverenigingen, festivals, jaarmarkten, etc. 
Kijk onder de knop “Voorgaande producties” om een indruk te krijgen van wat wij in het verleden hebben gerealiseerd.

 

Productie 2018  ‘Miracle’ Vintage style

Variété – Circus – Theater Fantâsia
is niet zo maar een Circus, maar een beleving!

Circus met ieder seizoen een ander verhaal rond een thema! Ontroering en passie, komisch en hilarisch, mooie en spannende momenten wisselen elkaar in een aangenaam tempo af en zorgen voor een onvergetelijke voorstelling. Komt het zien! Gezelligheid en interactie in een tent vol amusement!

Het 2 uur durende programma bestaat uit circa 12 verschillende acts gepresenteert binnen een verhaal met thema. Geschikt voor jong tot heel oud!

TOURNEELIJST 2018

Foto-Collage-Fantâsia