Circus Fantâsia Events

Circus als uw bedrijfsfeest, Verhuur circustenten en -decoraties, Circus 
Fantâsia op tournee en haar producties hooggeëerd publiek, komt dat zien, komt dat zien!! Welkom in de wereld van zand en zaagsel!
U betreedt het circusdomein van Back Stage Kitty Hagen Events!
Wat te denken van uw bedrijfsfeest of receptie in een echte circustent! In een ongedwongen sfeer genieten van een buffet of verschillende eetkraampjes met finger food. Het culinaire wordt afgewisseld met diverse korte circusoptredens. Onze Circus-Dinner-Show wordt ingericht met gouden stoeltjes en mooi ingedekte tafels, waarbij tussen de gangen door spraakmakende, humoristische en poëtische circus performers voor u gaan optreden.

Er wel eens aan gedacht om zelf een circusartiest te zijn! Wij bieden u de mogelijkheid om via nieuwe ingangen elkaar op een andere manier te leren kennen. Een uitstekend alternatief om de onderlinge sfeer en samenwerking binnen uw bedrijf te optimaliseren. Het circus is bij uitstek een plek waar een groep mensen een gezamenlijk doel nastreeft, namelijk de voorstelling die door uw eigen medewerkers wordt gepresenteerd!

Verhuur van circustenten, bijzondere tenten en circusdecoraties en -styling. Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte een passende tent. Wilt u uw eigen locatie tot een circus omtoveren? Wij hebben heel veel verschillende circusdecoraties om uw locatie prachtig aan te kleden, waarna u zich in een heus circus waant.

Variété Circus Theater Fantâsia, ons eigen circus. Wij zijn gespecialiseerd in verrassend variété, ontroerend circus en spraakmakende optredens. In basis geschikt voor alle leeftijden, maar wij maken ook circusprogramma’s op maat, toegepast op de samenstelling van uw gezelschap of verweven met de geschiedenis van uw bedrijf.

Info Theater Circus Fantasia op tournee