Burlesque Circus en acts

Hilarische show voor volwassenen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_themafeest_burlesque_1

Denkt u zich eens in… U gaat ongeveer 80 jaar terug in de tijd. U ervaart de reuring van de wederopbouw van Nederland. Echter, de stakingen, het herstel na de Eerste Wereldoorlog, de drooglegging, de beurskrach in Amerika, de werkloosheid, maar ook met de Tweede Wereldoorlog op komst, maakte het voor de bevolking zeker niet gemakkelijk. Om al deze ellende voor even te vergeten, ontstonden er prachtige avonden vol entertainment in donkere zaaltjes. De kroegen van weleer, de rokerige nachtclubsfeer en de muziek uit die jaren, allemaal zorgden ze voor een ontspannen avondje uit voor menig arbeider en ook de hoger opgeleiden van de maatschappij, geestelijken en politieke leiders.

Back_Stage_Kitty_Hagen_themafeest_burlesque_6

Back Stage Kitty Hagen Events heeft in deze sfeer een complete thema-avond samengesteld. Artiesten als Marlene Dietrich, goochelende obers en striptease-danseressen komen allemaal voorbij en brengen u terug in de geschiedenis.

Back_Stage_Kitty_Hagen_Burlesque

PAALDANSERES KINKY RINKY
We weten niet precies waar ze is geboren. En we hebben ook geen idee hoe ze in Amsterdam terecht is gekomen. Alles wat we weten, dat de mensen die haar vonden toen ze een klein meisje was, haar hoorden fluisteren: “Ik wil dansen”.
En sindsdien heeft ze altijd gedanst. Altijd vol energie, vrouwelijk en sensueel.