Bedrijfs- en sfeerfeesten

Bedrijfsfeesten zijn bij uitstek een gelegenheid voor directie, management en collega-werknemers om op een ongedwongen manier elkaar beter of op een andere manier te leren kennen.
Maar bovenal is het natuurlijk heel gezellig om gezamenlijk een feest te vieren. Denk hierbij aan het jaarlijkse personeelsfeest, een –jarig bestaan van het bedrijf, een jubileum van een werknemer of behaalde targets.

Back Stage Kitty Hagen Events organiseert bedrijfsfeesten op zeer uiteenlopende locaties en met diverse verrassende thema’s. Altijd origineel, altijd uniek en altijd met een prachtige herinnering waarover binnen het bedrijf nog lang nagepraat zal worden!

Enkele voorbeelden:

 

**NIEUW**  COMEDY CRUISE  **NIEUW**
Een sprankelend en interactief ‘Comedy’programma, wat u niet mag missen! Het publiek is te gast op deze bijzondere Cruise. De kapitein en zijn personeel zullen u een onvergetelijke reis bezorgen. De gasten komen aan boord en worden door het personeel van het schip vermaakt in het restaurant en aan de bar. Maar waar blijven de artiesten voor het Captains Dinner? Verwarring alom! In de tussentijd zoekt het personeel naar oplossingen om van het Captains Dinner toch een feest te maken!

**NIEUW**  ROBINSON EXPERIENCE  **NIEUW**
Een avond vol humor, spanning en sensatie. Beleef het mee, geniet en huiver! De Eilandraad heet u als gast met uw gezelschap van harte welkom op het ‘bijna’ onbewoonde eiland met een ondoordringbare jungle. Iedere groep, groot of klein, is een zgn. team van de Robinson Experience. De eilandraad laat de gasten een anonieme stem uitbrengen wie binnen hun team de ultieme ‘Robinson’ persoon is. Ieder team vaardigt zijn/haar Robinson gedurende de avond uit, die bestaat uit een mix van uiteenlopende proeven waarin ieder team de kans krijgt om zijn/haar kwaliteiten te etaleren.

PARADEFEEST LA PIAZZA PAZZA
Paradefeest “La Piazza Pazza” is een ongedwongen loopfeest. Nostalgisch vermaak van weleer. De tijden van vroeger herleven, verbijstering en ongeloof heerst bij de toeschouwers.  Wij helpen u graag met de samenstelling van “La Piazza Pazza”. Vrolijk gekleurde tentjes met doorlopende korte voorstellingen zoals Het Vlooiencircus, Van Meisje Tot Gorilla, Het Meisje Zonder Hoofd, De Gespinstertent, Handlezeres, De Man Die Door Zijn Ogen Ademt, Miss Electric Woman, De Vrouw Met De Baard, Kop-van-Jut, Turkish Delight, The Golden Girls, Grammofoonplaatjes draaien op verzoek, originele attracties voorzien van mini-decortjes. Culinair zijn er diverse mogelijkheden voor live-cooking en fingerfood, kortom een zinnenprikkelende kakofonie van licht, geluid.