Avontuurlijke workshops

Avontuurlijke workshops waarbij het aankomt op lef, durf en het verleggen van grenzen!

RESPECT VOOR REPTIELEN
Altijd al een slang om uw nek willen hebben? Of een vogelspin over uw arm laten lopen? Dan heeft u nu de kans in deze unieke workshop! Leer omgaan met uw angst en zie hoe het u uiteindelijk ook lukt om een dier waarvan u de rillingen krijgt, toch van dichtbij mee te maken. Onze workshopleider leert u hoe u deze dieren het beste kunt benaderen en vertelt met passie over zijn reptielen.

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_insecten_bereiden_1

INSECTEN BEREIDEN
Zo u kennis kunt maken met intrigerende reptielen, zo hebben wij ook workshops waarbij u nog een stap verder gaat. U gaat koken, bakken, braden, marineren en frituren met ….. insecten! Wormen, sprinkhanen en maden komen voorbij, voorzien van een knapperig goudbruin laagje.

Back_Stage_Kitty_Hagen_workshop_verleg_je_grenzen_1

VERLEG JE GRENZEN
Stunten met bijlen gooien, op een spijkerbed liggen, vuurspuwtechnieken, kortom: overtref jezelf! Na een korte demonstratie van de begeleiders worden de deelnemers in groepjes verdeeld en krijgt men uitleg over de verschillende disciplines. Als individu gaat men de grens opzoeken en misschien wel overschrijden. Als team wordt er een gezamenlijke presentatie neergezet waarvan men geen weet heeft, maar er gewoon voor gaat! Naast durf en kracht komt het ook aan op vertrouwen en creativiteit bij de cursisten. U zult met verbazing staan te kijken van de enorme drijfveren die ontstaan om tot de grootste prestaties te komen.