Attracties

Attracties voor kinderen zijn tegenwoordig zeer divers en bestaan allang niet meer uit slechts een draaimolen of een springkussen.
De suggesties hieronder zijn stuk voor stuk bijzonder, bieden avontuur, zien er stoer uit en er valt van alles te beleven.

Back_Stage_Kitty_Hagen_attractie_kinderen_schminken_7

SCHMINKSTAND MIKI
Vrolijke dames maken de mooiste versieringen en toveren gezichtjes om tot poes, tijger of één van de andere 35 voorbeelden. Onze gezellige en sfeervol aangeklede stand is een echte trekpleister tijdens uw evenement!

Back_Stage_Kitty_Hagen_kinderfeest_kindershow_attractie_2

DE BELLENTUIN
Een oase van rust tijdens feestgedruis. Kinderen mogen in deze tuin de grootste zeepbellen blazen met allerhande hulpmaterialen. Ouders kunnen ook hun moment van rust pakken door plaats te nemen in de comfortabele strandstoelen en van een afstandje de bellenblaaskunsten van hun kinderen te bekijken.

Back_Stage_Kitty_Hagen_spookhuis

SPOOKHUIS
Een authentiek loopspookhuis. Je loopt er in het pikkedonker door smalle gangetjes en laat je fantasie prikkelen door angstaanjagende geluiden, bloedstollende gevoelens en spoken achter tralies. Gekostumeerde acteurs kunnen hier een rol in spelen. De inrichting van het spookhuis, de kostuums en eventueel een spookverhaal kan aangepast worden aan een thema of locatie.

Back_Stage_Kitty_Hagen_attractie_kinderen_1

DIEPZEE AVONTUUR
Kapitein Kosto is zijn hele leven al avonturier. Met zijn duikboot onderzoekt hij de diepste oceanen van de aarde… en die zijn diep! Wie denkt, dat het daaronder saai is, heeft he mis. Hij heeft de spannendste avonturen beleefd en bijzondere ontdekkingen gedaan. Zijn duikboot zit vol met interessante meetapparatuur en er klinken vreemde onderwatergeluiden. Ga mee onder zee als je durft!
(De duikboot is een mini-theatertje voor max. 12 kinderen tot 12 jaar per “duik” van ca. 15 min. De kapitein neemt ze mee onder water, maar helaas… volwassenen passen er niet in!)

Back_Stage_Kitty_Hagen_attractie_kinderen_3

DOLFINARIUM
Twee ietwat clowneske heren trekken met hun dieren en een mobiel bassin door het land met een wervelende zeezoogdierenshow en brengen zo hun spetterend “zoutwatertheater” naar de mensen toe. En hoe?! Komen andere dolfinaria over ht algemeen niet verder dan het tonen van souplesse, kracht en intelligentie van dieren, in dit spektakel wordt door fenomenaal samenspel tussen mens en dier het pure kunst! En juist de prestaties van de dieren bewijzen, dat het mobiele element van dit theater de geluksbeleving van de walvissen totaal niet in de weg staat! (Dit dolfinarium werkt uitsluitend met namaakdolfijnen van pluche!) (D

Back_Stage_Kitty_Hagen_attractie_kinderen_5

MOBIELE GROT
Een 25 meter lang aardedonker gangenstelsel. Niet in een afgelegen grot in de Ardennen, maar op een aanhanger op ieder evenement! Je kruipt naar keuze juist wel of juist niet met een hoofdlampje door het ene luikje naar binnen om door het andere luikje weer naar buiten te komen. Tussendoor kom je langs glijbaantjes, boomstammen, moeilijke passages, grote kamers, doodlopende gangen en soms kom je weer op hetzelfde punt uit. Helaas… niet geschikt voor ouders! Maar zij kunnen van buitenaf meekijken op monitoren om te volgen hoe hun kroost, als toekomstige speleologen, het ervan af brengt!

Back_Stage_Kitty_Hagen_attractie_kinderen_6

MOBIELE KLIMWAND
8 Meter hoog en 3 meter breed, voorzien van 3 routes. Een prachtige publiekstrekker, een inspannende activiteit of als onderdeel van een survivalbaan. Eventueel kunt u er zelf een wedstrijdelement van maken. Deelnemers worden gezekerd en één of één begeleid door ervaren instructeurs. Voor de allerkleinsten zijn er speciale kindertuigjes beschikbaar.

Back_Stage_Kitty_Hagen_mobiele_kinderboerderij

KINDERBOERDERIJ
Wilt u alleen een kinderboerderij met een schuurtje of een compleet dierendorp? Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw wensen kunnen wij een leuke attractie inrichten. Met dieren met een hoog knuffelgehalte waar de kinderen tussendoor mogen lopen en ze natuurlijk mogen aaien. Een pony of zelfs een kameel voor een ritje kan ook aan de boerderij toegevoegd worden! Deze kinderboerderij is uit te breiden met spelletjes, zoals hoefijzer gooien, lasso werpen en spijker tikken.Af