Circustenten , inrichtingen en decor gemakkelijk geregeld met Back Stage Kitty Hagen! Wat te denken van uw bedrijfsfeest of receptie in een echte circustent! Met onze decoratie en styling kan u uw locatie compleet omtoveren tot een Circus!
Welkom op La Piazza Pazza; dompel je onder in Circus World, de wereld waar niemand te oud voor is.

Verhuur van circustenten, bijzondere tenten, circusdecoraties en -styling. Voor iedere gelegenheid en groepsgrootte een passende tent. Wilt u uw eigen locatie tot een circus omtoveren? Wij hebben heel veel verschillende circusdecoraties om uw locatie prachtig aan te kleden, waarna u zich in een heus circus waant.

Circus tenten

Onze circustenten zijn beschikbaar vanaf een grootte van minimaal 10 meter doorsnee. Tent Fantasia 16 meter doorsnee en de Luna tent 10 meter doorsnee zijn in ons eigen bezit.
Daarnaast werken wij met betrouwbare partners en bemiddelen en adviseren wij voor iedere gewenste Tent en Event.

Circustenten Circus Tent
Circustenten
Circustenten Inrichtingen Decors
Vintage Circus Tenten

Circus inrichtingen

U wilt de voorstelling bij u op locatie of u heeft zelf een evenement op locatie? Onze circusinrichtingen en constructies zijn vrijstaand!
Met een Circusdecor van rode fluwelen gordijnen en een heuse circuspiste wordt u locatie in een mum van tijd een sfeervol Circus.
Loge bakken – stoelen – rechte of ronde tribunes van 50 tot 700 personen. Uw locatie compleet omgetoverd tot Circustent met prachtige draperieën.

Circus Inrichtingen
Circus stoffering
Circus inrichting stoffering

Circusdecors en Decoraties

Voor binnen en buiten evenementen. Van Fantastische Circus façades t/m grote verlichte bogen met afbeeldingen van rariteiten uit vervlogen tijden.
Circus entreepoorten, lampenbogen, pilaren met lantaarn, Circushekjes, nostalgische Circus kassa, oude Circusposters, taferelen met oude Circuskostuums en Circus rekwisieten. Circusartiesteningang te gebruiken voor DJ of band en de piste als dansvloer.

Circus Decoratie Decors
Circus decoratie en decors
Circus Decoraties
Circus Decoratie Decors Verhuur

De entree van een festivalterrein of evenement is een belangrijke eyecatcher. Zeer geschikt is onze Entree façade van 13 meter met lampenbogen op houten balusters met aan weerszijden circushekken. De entree van 17 meter bestaat uit een midden poort van 4 meter breed waar een eigen naambord ingehangen kan worden. Aan weerszijden staan 3 lampenbogen die voorzien kunnen worden van Carnivale rariteiten banners. Circusdecors panelen en Circuswoonwagens.

Baldakijntentjes 2.20 x 2.50 meter (tentjes kunnen aan elkaar geschakeld). Als Kassa, buitenbar, informatiepunt of als locatie voor waarzegster, tekenaar etc.
De tentjes kunnen gedecoreerd worden met nostalgische houten front of met lampen bogen.

Circus decoratie taferelen
Deco kermis doeken
Authentieke linnen Kermis decoratie doeken

Het creëren van tableaus met diverse Circustaferelen Oude kostuums en rekwisieten geven uw locatie de ‘finishing Touch’
Grote gouden lijsten vol met acrobaten, clowns, paarden en wilde dieren herinneren aan het circus van vroeger.

Authentieke Side Show Decoratiedoeken
Kermisrariteiten dikke dame, olifanten man, vrouw met de baard, slangen vrouw en meer.
Nostalgische aankondigingsborden op staanders. Voor het aangeven van informatie zoals de naam, de aanvangstijd, de duur en de prijs van een voorstelling.
De borden kunnen met krijt beschreven worden.

Een kleurrijke bonte verzameling aan Circus potporie!

Hooggeëerd publiek, komt dat zien, komt dat zien!! Welkom in de wereld van zand en zaagsel!

Wat te denken van uw bedrijfsfeest of receptie in een echte circustent! In een ongedwongen sfeer genieten van een buffet of verschillende eetkraampjes met finger food. Het culinaire wordt afgewisseld met diverse korte circusoptredens. Onze Circus-Diner-Show wordt ingericht met gouden stoeltjes en mooi ingedekte tafels, waarbij tussen de gangen door spraakmakende, humoristische en poëtische circus performers voor u gaan optreden.
Zie ook Circus Events en Concepten

Winter Circus
Piazza Pazza
La Piazza Pazza

Er wel eens aan gedacht om zelf een circusartiest te zijn! Wij bieden u de mogelijkheid om via nieuwe ingangen elkaar op een andere manier te leren kennen. Een uitstekend alternatief om de onderlinge sfeer en samenwerking binnen uw bedrijf te optimaliseren. Het circus is bij uitstek een plek waar een groep mensen een gezamenlijk doel nastreeft, namelijk de voorstelling die door uw eigen medewerkers wordt gepresenteerd!
Zie ook Workshop teambuilding educatie

Circus Workshops en projecten volwassenen
Educatie Teambuilding Workshop

Theater Circus Fantâsia, ons eigen circus. Wij zijn gespecialiseerd in verrassend variété, ontroerend circus en spraakmakende optredens. In basis geschikt voor alle leeftijden, maar wij maken ook circusprogramma’s op maat, toegepast op de samenstelling van uw gezelschap of verweven met de geschiedenis van uw bedrijf of instelling.
Zie ook Circus Fantasia on tour