Ieder voorjaar en in de zomer speelt Theater Circus Fantâsia door heel Nederland met een compleet nieuw thematisch programma. Theater Circus Fantâsia is niet zomaar een Circus maar een ware beleving. Het programma is een mooie mix van ontroering en passie, komisch en hilarisch, spannend en meeslepend. In een aangenaam tempo vol afwisselingen rondom een verhaal. Geschikt voor kinderen maar ook zeker met een knipoog naar de volwassenen.
Komt het zien! Er is geen kunstvorm waar het verstand zo plaats maakt voor het hart.

Uiteraard is Theater Circus Fantâsia ook te boeken buiten de tournee. Voor de meest uiteenlopende binnen en buiten evenementen.
Met en zonder tent voor bedrijfsevents, festivals, stichtingen, verenigingen en instellingen. Zie ook Circus in Zorginstellingen

Theater Circus Fantâsia presenteert binnen 2 uren standaard een 2 x 45 minuten durende show inclusief pauze. Er bestaat ook de mogelijkheid, op aanvraag, het programma op te delen in korte blokjes of andere samenstellingen. De tent is geschikt voor 350 personen op tribunes en logestoelen of in theateropstelling met tafeltjes en stoeltjes voor circa
150 personen.

Volg ons op Facebook Circus Fantasia!

Wintercircus Meppel 2022

Vince van Leth en Kitty Hagen presenteren het ‘Gipsy Festival. Het leukste uitje voor het hele gezin uit Meppel en omstreken. In de kerstvakantie op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december strijkt het Wintercircus met Gipsy Festival neer in het centrum van Meppel op het Bleekers eiland. Dagelijks zijn er voorstellingen om 12.30 en 15.30 uur

Laat u meevoeren en onderdompelen in een feeërieke winterse festivalbeleving.
In een Theatrale Circusvoorstelling van ruim een uur vertonen diverse internationale artiesten van diverse pluimages hun kunnen en kunsten in de knusse, romantische vintage en heerlijk verwarmde circustent. Onder leiding van zigeunerkoningin tante Guanita zullen zij u meenemen langs de vele facetten van hun zigeuner bestaan.

Een uur voor aanvang van elke voorstelling zal op het voorterrein een heus zigeunerfestival plaatsvinden. Met van alles te doen en te zien! Tussen de schitterende sfeervolle lampjes staan tentjes en kraampjes, gezellige zitjes en foodtrucks. Kun je jezelf verwennen met poffertjes, warme choco en andere lekkernijen. Er zijn verschillende doe activiteiten en spelletjes, daarnaast zullen de leden van de bijzondere zigeunerfamilie u al trakteren op een kleine impressie van hun kunsten met magie, goochelen, jongleren en balanceren. Houd u spullen goed in de gaten want waarschijnlijk loopt er ook een zakkenroller rond.

Op spectaculaire wijze zal er aangekondigd worden dat de voorstelling gaat beginnen. U gaat met het hele gezin genieten van een show vol verrassingen, luchtacrobatiek, magie, comedy, koorddansen, vuurvreter, messenwerpen…. Het is slechts een kleine greep uit de vele wonderbaarlijke en spraakmakende acts die u getoond worden.

Winter Circus

Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.wintercircusmeppel.nl
Hoort hoort en zeg het voort, hooggeëerd publiek komt het zien, komt het zien!

Productie 2022: Gipsy Festival

Al bij binnenkomst worden de bezoekers verrast in een bijzondere entourage.
Alle artiesten vormen één grote zigeunerfamilie die na een dag hard werken terugkeren naar het zigeunerkamp.

Zigeuner koningin La mama zwaait de scepter! Pablo, Do de Don, Luna, Samuel, Naomi, Georgina, Boy en Laura nemen de bezoekers mee op avontuur en geven een kijkje in het leven van hun reizende bestaan. Humor, verdriet, muziek, dans, typische zigeuner tradities en de vele kunsten van de familie zorgen voor de juiste sfeer en het publiek die direct in de juiste stemming geraakt.

Productie 2022 Gipsy Festival

Productie 2022 Gipsy Festival
Bekijk de tournee data 

Productie 2021: House of Curiosity

Theater Circus Fantâsia presenteert ‘House of Curiosity’ Waar alles net even anders is! Wanneer het museum gesloten is komen de ‘rariteiten’ tot leven. Ga genieten van de Dikke Dame, de Siamese tweeling, de Reptielenvrouw, Wednesday, menselijke Katten, de Man met de twee gezichten, Tattoo Girl, Strong woman, de Vogelvrouw en Girl met Wespentaille. Een show vol circusacts, humor en sensatie met een dikke knipoog naar het vermaak van weleer. Beleef de beleving bij Theater Circus Fantâsia. Geschikt voor de hele familie!

Productie 2021 House of Curiosity
Bekijk de tournee data 

Productie 2020: Cotton Candy Carrousel

Een kleurrijk spektakel in deze rare tijd vol veranderingen waarin bijna alles anders is. Behalve de passie voor Circus die in zijn pure vorm vol enthousiasme gepresenteert gaat worden. De “Cotton Candy Carrousel’’ een kakofonie aan kleuren en een beleving voor jong en oud. Kitty Hagen, Luna da Silva Virgilïo, Dominique de Boer, Djura Dame met Sandro en Sayri, Pascalle Poelman, Nynke van Rijn, Matthew Ryan, Anita Winkels en Kevin de Moor staan garant voor een sprankelende voorstelling. Uiteraard volgens de RIVM regels maar wel met de intimiteit van Theater Circus Fantâsia. De tournee loopt van 26 juli t/m 15 augustus door Friesland, Drenthe, Gelderland, Brabant, Limburg en Flevoland.

Productie 2020 Cotton Candy Carrousel
Bekijk de tournee data 

Productie 2019: Bubbles & Trash

Theater Circus Fantâsia neemt u mee in de onderwaterwereld van afval, recycling en Plastic Soep. Een zeer vermakelijk programma met een missie, ruim je rotzooi op, bewustwording van zwerfafval. Geniet van onze eigen kijk op het leven onder water met een rariteit aan bewoners.

Productie 2018: Miracle

Een voorstelling vol met verrassingen in de Franse Vintage stijl. De krant ‘Le Journal’ brengt het grote nieuws dat het beroemde theater ‘Miracle’ met sluiten word bedreigd.
Dit brengt heel wat te weeg bij alle lagen van de bevolking.

Productie 2017: Tick Tack

Geïnspireerd op SteamPunk en een beetje Alice in Fantâsia land!!! De klok tikt en onze bezoekers maken een reis met de tijdmachine in een wereld vol met Stream en Punk.
De voorstelling is een samensmelting van vermakelijke ingrediënten.

Productie 2016: Woodstock

Een reis uit de hippie tijd die grote en kleine gasten meeneemt ‘Back tot the Sixty’s. Het is op zolder dat er een koffer teruggevonden wordt waar het fotoboek prachtige verhalen vertelt over deze roerende tijd. De act’s worden alle vertoond in het tijdbeeld van de jaren 60.

Productie 2015: De Carrousel van Vermaak

Een kakofonie aan indrukken geïnspireerd door Willy Wonka, The Wizzard of Os, Peter Pan en meer fantasie die de grote en kleine gasten meeneemt op avontuur naar vermakelijke oorden in een Fantasy World.

Productie 2014: Mama’s Crazy Wild West Show

Het Circusverhaal begint in een uitgestorven stadje genaamd ‘DustVille’ waar alle inwoners vertrokken zijn toen er geen goud meer gevonden werd. Madame Rose, ooit een fortuinlijke vrouw heeft nu alleen nog maar haar Saloon. Maar als de postkoets arriveert en de koetsier een poster ophangt van een groot Westernfestival wat in de stad gaat plaatsvinden, komt er eindelijk weer leven in de brouwerij! DUSTVILLE zal DUSTVILLE weer zijn, een levend stadje in het Wilde Westen!

Productie 2013: SAILING HOME

U als publiek bent te gast tijdens deze bijzondere cruise. De kapitein en zijn personeel zullen u een onvergetelijke reis bezorgen. De gasten komen aan boord en worden gastvrij ontvangen, maar waar zijn de artiesten voor het Captains diner? Verwarring alom! Het personeel gaat er alles aan doen om dat op te lossen. U als gast gaat een fantastische reis tegemoet, u maakt kennis met andere culturen en ontmoet eilandbewoners. Het personeel zal er alles aan doen om het Captains diner te laten slagen! Welcome on board!

PRODUCTIE 2012: MEMORIES

Didi en Jopie zijn twee oude circusrotten die elkaar na jaren onverwachts tegenkomen tijdens hun welverdiende vakantie. Toevallig speelt die avond een circus haar voorstelling en ze nemen plaats in de loge. Sterke, stoere en komische verhalen volgen uit de tijd dat zij vele tournees maakten door Europa, Afrika en Amerika. Herinneringen worden opgehaald en in flashbacks nemen zij de bezoekers mee naar plekken waar zij in hun gloriedagen hebben gewerkt.

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2011: HERRIE IN DE TENT

De erfenis van circuskoning opa Herrie. Didi, de broer van opa Herrie, denkt het circus te kunnen overnemen, tot zijn zuster na jaren uit het niets opduikt! Beide, totaal verschillend, maken aanspraak op hun deel van het circusbedrijf van opa Herrie. Didi houdt van het traditionele circus en Kitty komt uit de wereld van de glamourrock en glitterkitsch. Zou het mogelijk zijn om samen tot een spraakmakend programma te komen? De kinderen en kleinkinderen doen er echt alles aan zodat de familie herenigd wordt en Circus Herrie voort kan bestaan.

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2010: HOLLANDS GLORIE

Boer Dries, geboren en getogen in een klein gehucht in Drenthe, weet niet wat hem overkomt als hij door zijn dochters wordt meegenomen naar Hotel Zeezicht in Scheveningen. Hij maakt daar kennis met Fien uit Amsterdam en ze laten zich allebei aangenaam verrassen. Hilarische sketches, mooi momenten en waanzinnige acts! Eén ding is wel zeker, bij Circus Fantâsia wordt het een feest om nooit te vergeten.

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2009: CARNIVALE

Een Italiaans feest! Passionata, spaghetti, macaroni, lasagne, pizza… Laat u meeslepen in het land van Italië van alledag, excentrieke figuren van diverse pluimages. Viva en Bella Italia in een uitermate humoristische en bijzondere voorstelling met een ongewoon gezelschap. Nationale en internationale artiesten werken als één artistiek team vol passie en betrokkenheid en verzorgen minimaal 12 acts. Een voorstelling samengesteld met de drie meest belangrijke elementen: humor, poëzie en spanning, die elkaar in vlot tempo afwisselen.

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2008: ZINGARO

De complete zigeunerfamilie met zigeunerkoningin La Mama slaat hun tenten op. Zij nemen u mee op avontuur en geven u een kijkje in het leven van dit reizende volkje. Humor, verdriet, dans en de vele kunsten van de familie die hoopt op een betere toekomst. Roberto denkt, dat er een gouden toekomst voor hen is weggelegd in Spanje. Juanita heeft dat immers in haar glazen bol gezien! De familie doet er dan ook alles aan om die voorspelling waar te maken. Gaat u mee op reis? Muziek, dans en typische zigeunertradities brengen u als publiek direct in de sfeer.

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2007: PARADIJSVLUCHT

Veel bling-bling en tam-tam! Het is een paradijselijke nacht en in een droomvlucht wordt u meegenomen naar een fantasierijke wonderwereld. Het paradijsvrouwtje belooft u spanning, humor en spektakel, maar vooral ook de overbekende interactie van het intieme Circus Fantâsia. Alle artiesten openen de voorstelling met black-light effecten. Vervolgens ontwaakt een vlinder in acrobatische hoogstandjes, waarna zij gevangen wordt en verdwijnt in een zee van licht en vlijmscherpe zwaarden. Flitsende jongleer- en balanceerkunsten, watermanipulatie en oosterse kunsten, alles in een rap tempo!

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2006: SALTIMBANQUE

Een grote familie van kunstenaars en grappenmakers trekt door Nederland. In veel steden en dorpen zetten zij hun tenten op om de meest spannende en verrassende avonturen te beleven. Al goochelend en jonglerend ontmoeten zij de bewoners met wie zij ontroerende momenten beleven. Elegantie op een hoog koord, de tango gedanst door twee acrobaten, een voetbaljongleernummer, luchtacrobatiek en een illusie-act. Met z’n allen maken ze de mooiste dingen mee, totdat…. de grote familie haar tenten weer afbouwt, de spullen inpakt en vertrekt naar de volgende stad. 

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2005: DE WENSPUT

Van een tovenaar naar een temperamentvolle dame met swingende diabolo’s. De gekke Gin en La Contesse. Een gentleman die zich voordoet als jongleur en een swingend meespeelorkest. Western Joe en Calamity Jane komen ook nog langs in een komische doch spannende act! Het piratenschip met Ketelbinkie op een wankele ladder en Captain Qrap met een waar magisch vuurspektakel. Van een pierrot naar een dansende puber en van een acrobatieknummer naar de slappe lach met de clowns. Een wervelende muzikale finale maakt een eind aan de magie van de cirkel die de piste heet. 

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2004: DE REISKOFFER

Clown Bennie is maar een druk baasje. Overal is hij geweest, alles heeft hij gezien. Hij vertelt graag over zijn reizen en de dingen die hij toen meemaakte. Beleef zijn verhalen, beleef de reizen en geniet mee. Bennie ontmoette veel verschillende personen en hij laat u zien wat hij heeft gezien! Hondendressuur, een brandweerman hoog in de nok van de tent, een Argentijnse vuurshow en echte Indianen met een messenwerpshow. Spanning, spektakel, humor en ontroering, alles komt bij elkaar in De Reiskoffer van Bennie!

Circus Fantâsia on tour
Circus Fantâsia on tour

PRODUCTIE 2003: QUEEN OF FANTASY

De rode draad van het programma is het naar fantasieën op zoek zijnde personage Xamandra, een prachtige verschijning. Ze vertelt verhalen over haar verschillende fantasieën en iedere fantasie komt tot leven in een act. Humor zal zich afwisselen met spektakel. Luchtacrobatiek, komische sketches met elastieken, een onhandige kok met stapels borden die hij wil laten draaien op zwiepende pennen, een vreemde fakir en een circusprinses met een duivenact. Een dame op een éénwieler, die nog kan jongleren ook? De koningin van goede komaf laat haar gevolg verschijnen en verdwijnen.

Circus Fantâsia on tour

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer: 0513-677639

Email: info@kittyhagen.nl