Burlesque feesten in het theater of bij u op locatie? U gaat voor de sfeer wij verzorgen de perfecte uitvoering. Burlesque Circus als dinershow of Walking festival? Wij adviseren u graag betreft de gewenste invulling. The Carnival of Freaks, even een keer iets anders, gewild op festivals, dancefestijn of als bedrijfsfeest. Halloween en griezel feesten, wij hebben voor u passend entertainment.

BurlesqueFreak Halloween

Business 2 Burlesque, Een nostalgische avond met een knipoog, de jaren 40 & 50 herleven!
Carnival of Freaks voor als uw feest een stapje verder gaat of een thematisch griezel thema heeft.

Business2Burlesque

Een beetje stout, ondeugend, sexy maar uiterst grappig, glamoureus, ouderwets Vintage vermaak.
Wat dacht u van: Chansonnière extra ordinaire La Sirène neemt u mee in haar Film Noir een Nachtclub, begeleidt door filmbeelden en pianist. Tour de Chant een rokerige nachtclub met een theatraal karakter uit de jaren 20 30. Een avondvullende voorstelling van Marlène Dietrich aangevuld met oogstrelende Burlesque acts en rariteiten. De avonden kunnen klein en intiem ingevuld worden of als theater invulling en dinershow. Van een enkele act of zangeres t/m complete Burlesque events.
Burlesque feesten in combinatie met het Rariteiten Kabinet, een aanrader! Zie ook Rariteiten – Sideshows – Festivalitems

Business to Burlesque
Burlesque – Freak – Halloween
Rariteiten Kabinet

Freak Show en Halloween Entertainment

The Carnival of Freaks, even een keer iets anders, gewild op festivals, dancefestijn of als bedrijfsfeest. Carnival of Freaks voor als uw feest een stapje verder gaat of een thematisch griezel thema heeft.

Freak Show en Halloween Entertainment
Creepy Crazy Clowns
Grinder & Fire

Freakshow, Freak acts, Messenwerpen, Reptielen en Vuurshows, Freaky Clowns

Freak Show en Halloween Entertainment
Freak Show Reptielen Spektakel
Freak VuurShow

Animaties en rondlopende acts, Freak Sjow met een knipoog. Halloween en griezel feesten, wij hebben voor u passend entertainment.

Freak Show Animaties
Miss Electra Volta
Comic Freak Show
Halloween Knifethrowing en Animaties