Fascinerende Circusacts voor binnen en buitenevenementen! Back Stage Kitty Hagen Events is gespecialiseerd in Circus entertainment.
U zoekt een ‘Eye Catcher’ op uw event? Laat u inspireren!

Van één enkele act t/m complete concepten op maat, onze passie is te creëren en u goed te adviseren.

Variété en Circusacts

Acrobaten, Jongleer en Balanceeracts, Koorddansen mannelijke en vrouwelijke. Stoelenbalans, Eén wiel artiesten, Hoela Hoep, Sabelbalans, Bellenblaas, Goochel en Illusieacts, Degenslikkers, Contorsionist en Slangenmensen, Paaldanseressen, Vuur acts, Vuurspuwers, Messenwerpers, Slangenbezweerders. Informeer naar de vele mogelijkheden!

Artiesten en Circusacts
Circus Variété acts

Messenwerpshow en Vuurspektakel

Messenwerpshow met messenwerpen, bijlen gooien en schieten. Door twee temperamentvolle dames gepresenteerd. Een act die bij de heren respect afdwingt en bij de dames waardering oogst. Vuurshows met vuurspuwen, vuur strelen, vuur eten, vuur grinder, vuurdance, vuurpoy’s, of een Limbo show. Informeer naar onze vurige spektakels.

Luchtacrobatiek

Er zijn vele varianten op fantastische acts in de lucht. Van poëtisch t/m komisch. Deze acts kunnen Solo, duo’s, trio’s en met meer gepresenteerd worden. Tissu doeken, Multikoord, Ring, Trapeze, Touw en verschillende Objecten! Of wat dacht u van een heerlijk gekoeld glas champagne bij de opening van uw event.

Lucht acrobatiek
Air Champagne Cheers

Jongleurs Diabolo en Dansers

Swingende temperamentvolle acts met ballen, kegels en diabolo’s van een moderne presentatie t/m voetbal jongleurs en van Disco presentatie t/m violen. Wij adviseren u graag welke act bij uw event past. Dansers en Danseressen zowel mannelijk als vrouwelijk. Van oosterse buikdansers en danseressen t/m thema dansers!

Jongleurs en Diabolo
Dancers

Illusionisten en Goochelaars

De magie van verdwijnen en verschijnen, uw zintuigen worden geprikkeld met waanzinnige illusie shows. Een goochelaar bij u aan tafel, u zit er bovenop maar telkens weer gebeuren er raadsels die u met het blote oog niet kunt waarnemen. Wel eens onder hypnose geweest? Of u wordt verrast door onze zakkenroller, het kan niet waar zijn! Magie op uw feest of event is waar over gepraat wordt.

Illusionisten
Goochelaars, Mind Fuck, Hypnose, Zakkenrollers

Dieren acts – dressuur – Demonstraties – Dieren knuffelen

Van een gezellig humoristisch honden nummer tot een fotoshoot met papagaaien of reptielen. Van een mooie paardendressuur tot een ganzenparade. Van een romantisch duivennummer t/m duiven die aan vliegen op uw bruiloft. Van Kameel rijden t/m een huifkar met een pony. Met respect voor onze dieren bieden wij een diversietijd aan toegestane acts en demonstraties.

Een Reptielen demonstratie alla ‘Freek Vonk’ op een interactieve en enthousiaste manier komt u alles te weten over Krokodillen, Slangen, Varaan, Leguaan,
Vogelspinnen en Schorpioenen.

Denk eens aan een ‘Knuffel-Dieren-Dag’ Hoe heerlijk is het niet om van dichtbij kennis te maken, aan te raken en zelfs te knuffelen met verschillende dieren.
Denk hierbij aan Cavia’s, Konijnen, Kippen, Pony’s, Alpaca’s een Lama of zelfs een Kameel. Ook een tijdelijke dierenboerderij is mogelijk.

Dieren demonstratie
Demonstratie en Reptielenshow

Muziek – Zangers – DJ – Band

Passend bij ieder event verzorgen wij de muzikale invulling! Van een enkele solo entertainer tot een zangeres als Marlène Dietrich en van een knotsgekke grammofoonplaatjes draaier t/m een coverband. Van een oosters looporkest tot een Discoshow.

Muziek en Zang
Loco Loco Discoshow