Acrobatiek luchtnummers

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_10

IJS EN WEDER
Acrobatisch duo op topniveau. Hun werk valt op door de sensuele uitstraling en technische perfectie. Zij vertegenwoordigden Nederland op het Internationale Circusfestival “Cirque de Demain” in Parijs. Wie deze show aanschouwt, krijgt heimwee naar het paradijs…

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_4

ROBERTO & FIFI
Miss Fifi en Roberto halen “Haagse” acrobatische toeren uit. Ze vallen de hele tijd en het lijkt of alles mislukt, maar ondertussen doen ze razendknappe kunsten. Miss Fifi en Roberto combineren acrobatiek, humor en erotiek tot een meeslepend en verrassend spel. Dan moet het publiek eraan geloven! Hoogtepunten ontstaan wanneer zij de toeschouwers betrekken bij hun “hoogstandjes”.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_6

DAVE MOORE & JURA SALA
Een komisch ballet. In vol ornaat begint het klassieke danspaar haar duet op Saint Saëns “Stervende Zwaan”. Het publiek vraagt zich echter af of Dave & Jura iets hebben opgestoken van hun danslessen. Het lijkt erop, dat sommige relatieproblemen op het podium moeten worden uitgevochten…

Al snel leiden de uitgekiende danspassen en hun weerzinwekkende acrobatiek tot grote hilariteit. Tijdens de “World Championships of Performing Arts” in Hollywood, Los Angeles, werd het komisch ballet onderscheiden met een gouden medaille.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_9

GINA & JONNY
De ambitieuze Gina moet samenwerken met Jonny? Dat betekent subtiele chantage en blindelings vertrouwen.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_14

ODDLINGS
Twee buitenaardse wezens, ieder in een eigen wereld. Als het toeval hen bij elkaar brengt, ontdekken ze dat ze samen meer kunnen dan alleen. “Alienzz” is een boeiend schouwspel in bijzondere kostuums.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_12

CIRCUS KLOMP
Driekus en Bertha brengen u het plattelandsritueel van de stoelendans. Met de meest onmogelijke acrobatische toeren proberen ze de ander te slim af te zijn. Springen, rennen, botsen en allerlei kunst- en vliegwerk schiet voorbij.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_17

DE SARDINI’S
Op het station aan het eind van de 20e eeuw vechten Paolo en Anna Sardini hun al jaren durende strijd uit. Zoals altijd houdt Paolo de aandacht het liefst op zichzelf gericht. Maar de eigenwijze en ondeugende Anna gooit al haar listen en charmes in de strijd voor een eigen plekje én… de liefde van Paolo! Zou het haar lukken om hem te ontdooien? Het geheel speelt zich af op en rond hun hutkoffer, die Paolo bij aankomst met zich meesleept. Dit levert verrassende situaties op! Een vertederend acrobatieknummer.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_slangenmens_3

SELINA
Vol enthousiasme en zo jong als ze is, slangenmeisje Selina is een nieuwe ster aan het acrobatiekfront! Landelijke bekendheid kreeg ze door haar deelname aan “Magic Kids Circus Show”, een initiatief van de European Broadcasting Union. Met medewerking van Kitty Hagen en Pammy Boltini is deze show door de TROS uitgezonden op de Nederlandse televisie in december 2010.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_19

DUO SAVAR grondacrobatiek
Duo Savar presenteert gecontroleerd, mooi en elegant acrobatiekwerk. Bijna slowmotion!

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_21

DUO SAVAR luchtacrobatiek
Daar waar dit duo als acrobaten op de begane grond spettert, gaan ze ook hoog de lucht in! Duo Savar presenteert een spectaculair luchtnummer op 8 meter hoogte. Een mooie, glossy presentatie en gegarandeerd een succes.

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_1

BENCHA THEATER
Visueel poëtische fantasieën, waar muziek en lichaamstaal een mystieke dialoog met elkaar voeren. Op theatrale wijze wordt balans- en luchtacrobatiek versmolten met dans, waarbij het publiek deelgenoot is van een fantasierijk en verrassingsvol optreden. Bencha als spectaculaire openings- of slotact!

Back_Stage_Kitty_Hagen_acrobatiek_luchtact_22

CHAMPAGNE!
Hoe bijzonder wilt u uw gasten verrassen? Laat de glazen vullen door deze prachtige, sierlijke dame! Zomaar, vanuit een kroonluchter. Denkt u zich eens in hoe dat eruit zal zien bij een Nieuwjaarsreceptie, bedrijfsopening of jubileum! Laat de kurken maar knallen!

Back_Stage_Kitty_Hagen_koorddanser_acrobaat

KOORDDANSER
Een oude man komt op en probeert een dame uit het publiek te versieren. Vervolgens klimt hij op het koord om indruk te maken. Dit gaat hem niet goed af en hij valt in slaap… Als hij wakker wordt is hij een heel stuk jonger geworden en gaat los op het koord. Aan het einde van de act pakt hij een roos voor de mooie dame en zal die ook aan haar geven. Maar eerst doet hij nog een kleine striptease en staat dan in zijn “ouwe-mannen-onderbroek” misschien toch wel een beetje voor schut!